Αγώνας δρόμου με δρομείς ντυμένους Αη Βασίληδες

Αγώνας δρόμου με δρομείς ντυμένους Αη Βασίληδες

Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου διοργανώνεται το 1ο Athens Santa Run με αφετηρία και τερματισμό την Οδό Βουκουρεστίου.

Αγώνας δρόμου με δρομείς ντυμένους Αη Βασίληδες
Αν δείτε καλοστεκούμενους Αθηναίους να τρέχουν ντυμένοι Αη Βασίληδες στους δρόμους του κέντρου της πόλης μην ξαφνιαστείτε! Δεν θα γυρίζεται ταινία, αλλά ούτε και κανένα τηλεοπτικό σόου για την Πρωτοχρονιά. Απλώς, οι δρομείς με το «εκκεντρικό ντύσιμο» θα συμμετέχουν στο “Athens Santa Run”. 

Η διοργάνωση – την ευθύνη της οποίας έχουν τα γυμναστήρια Holmes Place και η εταιρία του Spetses mini Marathon, με χρυσό χορηγό την ασφαλιστική εταιρία ING- προγραμματίζεται για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου με ώρα εκκίνησης 11:30 π.μ., με αφετηρία και τερματισμό την οδό Βουκουρεστίου (στοά City Link). 

Το Santa Run είναι ένας διεθνής θεσμός που διοργανώνεται σε πολλές πρωτεύουσες χωρών και μεγαλουπόλεις σε όλο τον κόσμο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με τα δεδομένα της διοργάνωσης όλοι οι δρομείς θα είναι ντυμένοι με στολές του Αη Βασίλη, θα τρέξουν 2χλμ. χωρίς χρονομέτρηση και προϋπόθεση συμμετοχής θα είναι η καταβολή αντιτίμου των 10 ευρώ. Ενα μέρος των συνολικών εσόδων από τις συμμετοχές των δρομέων θα διατεθεί για τον εξοπλισμό Παιδικών Χαρών του Δήμου Αθηναίων (αγορά οργάνων και ανταλλακτικών) και για αυτό το λόγο ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας συμμετέχει ως συν-διοργανωτής του «Santa Run». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης