Video: Αντίστροφη μέτρηση για το ηλεκτρικό μικρό της BMW

Video: Αντίστροφη μέτρηση για το ηλεκτρικό μικρό της BMW

Τη δική της «επανάσταση» στο χώρο της ηλεκτροκίνησης επιχειρεί να κάνει η BMW παρουσιάζοντας το i3. Το μηδενικών εκπομπών ρύπων αυτοκίνητο πόλης θα αρχίσει να πωλείται στην Ευρώπη τον προσεχή Νοέμβριο.

Video: Αντίστροφη μέτρηση για το ηλεκτρικό μικρό της BMW
Το Πρώτο Θέμα και το NewsAuto.gr ήταν τα μοναδικά ελληνικά μέσα που βρέθηκαν τον περασμένο Απρίλιο στη Λειψία για την εκδήλωση της BMW με επίκεντρο την τεχνολογία του ηλεκτρικού οχήματος και θα ταξιδέψουν και στο Λονδίνο στα τέλη Ιουλίου.

Εκεί θα αποκαλυφθεί στους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου από όλο τον κόσμο η έκδοση παραγωγής του i3. Μέχρι τότε οι Βαυαροί έδωσαν στη δημοσιότητα ένα video, στο οποίο διακρίνεται το προφίλ του αυτοκινήτου. Το νέο μικρό της BMW φέρει ηλεκτροκινητήρα ισχύος 170 PS και ροπής 25,5 kgm, ενώ η αυτονομία του με μία φόρτιση αγγίζει τα 160 km.

Η κίνηση περνά στους πίσω τροχούς και η επιτάχυνση 0-100 ολοκληρώνεται σε περίπου 8 sec. Προαιρετικά, το i3 θα μπορεί να παραγγελθεί και με ένα μικρό βενζινοκινητήρα, ο οποίος θα λειτουργεί ως γεννήτρια για αύξηση της αυτονομίας στα 300 km.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης