Video: Το πρώτο του Corsa OPC Nurburgring Edition

Video: Το πρώτο του Corsa OPC Nurburgring Edition

H Opel έδωσε στη δημοσιότητα του πρώτο βίντεο που δείχνει το ταχύτερο Corsa παραγωγής να «γυρίζει» την διάσημη γερμανική πίστα. Πρόκειται για ένα από τα ισχυρότερα μικρά αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί, εξοπλίζεται με 1.600άρη turbo κινητήρα που αποδίδει...

Video: Το πρώτο του Corsa OPC Nurburgring Edition
H Opel έδωσε στη δημοσιότητα του πρώτο βίντεο που δείχνει το ταχύτερο Corsa παραγωγής να «γυρίζει» την διάσημη γερμανική πίστα. Πρόκειται για ένα από τα ισχυρότερα μικρά αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί, εξοπλίζεται με 1.600άρη turbo κινητήρα που αποδίδει 210 PS, διαθέτει μπλοκέ διαφορικό, αναβαθμισμένη ανάρτηση, φρένα της Brembo και «πιάνει» τα 0-100 km/h σε 6,8 sec (0,4 sec λιγότερα από το απλό OPC).

Έτσι, όσοι βρίσκετε το απλό OPC «λίγο» κάντε λίγη υπομονή καθώς το Nurburgring Edition αναμένεται στην ελληνική αγορά το Σεπτέμβριο. Θα διατίθεται στην τιμή των 25.730 ευρώ και η παραγωγή του θα περιοριστεί σε μόλις 500 αντίτυπα αποκτώντας συλλεκτική αξία. Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία η Opel σε έχει ιδιαίτερη εκτίμηση την εγχώρια αγορά (αφού τα ποσοστά πωλήσεων των OPC είναι σχετικά υψηλά) και για αυτό το λόγο έχει εξασφαλιστεί ένας καλό... νούμερο προς πώληση.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης