Το Subaru Forester και με υγραέριο!

Το Subaru Forester και με υγραέριο!

Η Subaru ανακοίνωσε πως από τις αρχές Σεπτεμβρίου ξεκινάει την τοποθέτηση ενός κιτ υγραεριοκίνησης για όλες τις εκδόσεις του Subaru Forester 2.0L βενζίνης...

Το Subaru Forester και με υγραέριο!
Η Subaru Motors Ελλάς ανακοίνωσε πως από τις αρχές Σεπτεμβρίου ξεκινάει την τοποθέτηση ενός κιτ υγραεριοκίνησης για όλες τις εκδόσεις του Subaru Forester 2.0L βενζίνης. Πιο συγκεκριμένα θα παρέχεται η δυνατότητα προς τους υποψήφιους πελάτες της Subaru, αγοράζοντας το Forester 2.0 βενζίνης, να το τοποθετούν δωρεάν, εφόσον αποκτήσουν το αυτοκίνητο μετρητοίς. Οσοι αποκτήσουν το αυτοκίνητο κάνοντας χρήση κάποιου χρηματοδοτικού προγράμματος (άτοκου ή μη) θα μπορούν να τοποθετήσουν το σύστημα σε αρκετά μειωμένη τιμή.

Παράλληλα οι κάτοχοι του Forester 2.0 βενζίνης θα μπορούν να τοποθετήσουν το σύστημα στην τιμή των 2.000€.
Σημειώστε πως η Subaru είναι η πρώτη αντιπροσωπία στην Ελλάδα που τοποθετεί κιτ υγραεριοκίνησης, το οποίο είναι εγκεκριμένο από την Subaru, οπότε ισχύουν όλες οι εγγυήσεις της Subaru.
Σύμφωνα με την εταιρεία επιλέχτηκε το σύστημα υγραεριοκίνησης LPfi (light propane flex injection) ως την καλύτερη και πιο τεχνολογικά προηγμένη λύση για την αξιοποίηση της στο Forester.
Κλείσιμο

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ LPfi
Το σύστημα υγραεριοκίνησης τοποθετείται εντός του αυτοκινήτου και στον χώρο που καταλαμβάνει ο εφεδρικός τροχός ανάγκης, ο οποίος αντικαθίσταται με ειδικό κιτ επισκευής ελαστικών. Ο τρόπος τοποθέτησης δεν επιφέρει καμία μεταβολή στην χωρητικότητα του χώρου αποσκευών, ενώ το συνολικό σύστημα είναι εντελώς αθέατο, αφού καλύπτεται από το δάπεδο - κάλυμμα της ρεζέρβας. Η υπάρχουσα ρεζέρβα παραδίδεται στον ιδιοκτήτη τοποθετημένη μέσα σε ειδική θήκη, για χρήση ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ LPfi
  • Το υγραέριο προσφέρει οικονομία στα καύσιμα αφού η τιμή ανά λίτρο είναι περίπου στο 45% της τιμής της βενζίνης σήμερα.
  • Τελειότερη καύση, με λιγότερες εκπομπές μονοξειδίου του άνθρακα (CO) και υδρογονανθράκων (HC).
  • Δυνατότητα αξιοποίησης της χωρητικότητας του ρεζερβουάρ βενζίνης και του ρεζερβουάρ υγραερίου, αυξάνοντας κατά πολύ την αυτονομία του αυτοκινήτου μέχρι τον επόμενο ανεφοδιασμό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης