H Shell παρουσίασε τη νεα V Power

H Shell παρουσίασε τη νεα V Power

Σε παρουσίαση στην Αίγλη του Ζαππείου η χημική μηχανικός της Shell  Τζο Σμιθ μας ανέλυσε τα βασικά πλεονεκτήματα της νέας V Power που διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά.

H Shell παρουσίασε τη νεα V Power
Σε παρουσίαση στην Αίγλη του Ζαππείου η χημική μηχανικός της Shell  Τζο Σμιθ ανέλυσε στους δημοσιογράφους τα βασικά πλεονεκτήματα της νέας V Power που διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά.
Πρόκειται για μια βενζίνη η οποία αποτελεί από κύριο προϊόν που έχει υποστεί ξεχωριστή διύλιση και στην οποία προστίθενται κάποιες χημικές ουσίες ώστε να πετυχαίνει όσα υπόσχεται.

Σύμφωνα με την εταιρεία η νέα V Power περιέχει:

Αυξημένο αριθμό οκτανίων –
Κλείσιμο
Η νέα σύνθεση της Shell V-Power με περισσότερα οκτάνια (minimum 97 Ron) σχεδιάστηκε για να προσφέρει ακόμα καλύτερη απόδοση και διάρκεια στην προστασία του κινητήρα. Τα επιπλέον οκτάνια που εμπλουτίζονται με την τεχνολογία ειδικών προσθέτων Shell V-Power βοηθούν αισθητά την καύση στον κινητήρα, προσφέροντας στον οδηγό ξεκούραστη οδήγηση λόγω της ομαλότερης λειτουργίας του κινητήρα από το πρώτο κιόλας γέμισμα.

Τεχνολογία Μείωσης Τριβών (Friction Modification Technology) – Η τεχνολογία μείωσης τριβών χρησιμοποιείται στα αγωνιστικά καύσιμα Shell που κινούν τα μονοθέσια της Ferrari στην Formula 1. Η ειδική αυτή τεχνολογία που ενσωματώνεται στη Shell V-Power είναι σχεδιασμένη να μειώνει τις τριβές στο εσωτερικό της μηχανής, επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματική μεταφορά ενέργειας στους τροχούς.

Μοναδική τεχνολογία καθαριστικών προσθέτων – σχεδιασμένα να απομακρύνουν τα επιβλαβή ιζήματα που μειώνουν την ισχύ του κινητήρα, αλλά και να αποτρέπουν τη δημιουργία τους, αυξάνοντας τη ζωή του κινητήρα σας.

Στην εκδήλωση παραβρ έθηκε και ο γενικός διευθυντής της Coral A.E. ( Η Coral A.E.  αποτελεί τη συνέχεια της Shell Hellas Α.Ε., όταν αυτή μετονομάστηκε τον Ιούλιο του 2010 σε συνέχεια της εξαγοράς της από τη Motor Οil Ελλάς Α.Ε.) Γιώργος Θωμαΐδης.

Η συζήτηση όπως ήταν λογικό περιστράφηκε γύρω από την πτώση στην κατανάλωση καυσίμων μετά την επιβολή του έξτρα φόρου από την κυβέρνηση. Η πτώση αυτή είναι της τάξεως του 14% σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του διυλιστηρίου.
Όσον αφορά στην δυνατότητα κάλυψης των αναγκών της ελληνικής αγοράς με πετρέλαιο σε περίπτωση που επιτραπεί η χρήση του σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη ο κ. Θωμαΐδης ξεκαθάρισε:
«Δεν πρόκειται να ανατραπεί θεαματικά η ζήτηση από τη μια μέρα στην άλλη. Ούτε όλοι οι Έλληνες μαζί θα αλλάξουν τα αυτοκίνητά τους σε πετρελαιοκίνητα, ούτε θα αυξηθούν δραματικά τα συνολικά διανυθέντα χιλιόμετρα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης