Στην Ιταλία θα κατασκευάζονται τα Jeep

Στην Ιταλία θα κατασκευάζονται τα Jeep

Στην Ιταλία θα κατασκευάζονται τα SUV της Jeep και κατά προέκταση του γκρουπ της Fiat! Ο Boss των Ιταλών Σέρτζιο Μαργκιόνε επιβεβαίωσε την απόφαση αυτή, τονίζοντας ότι η μονάδα της Fiat στο Τορίνο θα αναβαθμιστεί...

Στην Ιταλία θα κατασκευάζονται τα Jeep

Στην Ιταλία θα κατασκευάζονται τα SUV της Jeep και κατά προέκταση του γκρουπ της Fiat! Ο Boss των Ιταλών Σέρτζιο Μαργκιόνε επιβεβαίωσε την απόφαση αυτή, τονίζοντας ότι η μονάδα της Fiat στο Τορίνο θα αναβαθμιστεί για να μπορεί να κατασκευάζει τα SUV, μία επένδυση που θα ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριοo ευρώ.

Κλείσιμο

Σημειώστε ότι η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε μετά και την συμφωνία της διοίκησης του γκρούπο με τα πανίσχυρα συνδικάτα των εργαζομένων στα εργοστάσια της Fiat. Μία συμφωνία που προβλέπει διατήρηση των θέσεων εργασίας, καμία μείωση των μισθών, αλλά και περιορισμό στις ημέρες απεργίας και στις άδειες από τη… σημαία, οι οποίες σημείωναν ραγδαία αύξηση πριν και μετά από τις αργίες!  

Από το 2012 λοιπόν θα ξεκινήσει στο Τορίνο η παραγωγή των Jeep Compass και Patriot, όπως και του επερχόμενου SUV της Alfa Romeo.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης