Παρακολουθήστε live την Υπερειδική μέσα στη Λαμία !

Παρακολουθήστε live την Υπερειδική μέσα στη Λαμία !

Η πόλη της Λαμίας έχει ήδη γεμίσει με ήχους αγωνιστικών αυτοκινήτων οι σημερινές ειδικές διαδρομές στο θρυλικό Μπράλο και σε Οινοχώρη - Καλοσκοπή ολοκληρώθηκαν (σ.σ: τα πρώτα περάσματα, προηγείται ο Φιλιππίδης) και όλα είναι έτοιμα για ένα εγχείρημα μοναδικό.

Παρακολουθήστε  live την Υπερειδική μέσα στη Λαμία !
Μια Υπερειδική Διαδρομή μέσα στην πόλη της Λαμίας, στην Περιφερειακή Οδό μπροστά στην εκκλησία του Αγίου Λουκά, πολιούχου της πόλης (σ.σ: τη μέρα της γιορτής του απελευθερώθηκε η πόλη από τους Γερμανούς). Η Υπερειδική "Άγιος Λουκάς" διοργανώνεται για πρώτη φορά, θα ξεκινήσει στις 18.03 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Star Κεντρικής Ελλάδας, που μάλιστα εκπέμπει πανελλαδικά μέσω του OTE TV!

Πέραν της απευθείας μετάδοσης από τη συχνότητα του Star Κεντρικής Ελλάδας, όσοι θέλουν θα μπορούν να παρακολουθήσουν στην Υπερειδική και μέσω Internet, στο www.webtv.lamiastar.gr.
Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη προσπάθεια που ανεβάζει τον πήχη σε επίπεδο οργάνωσης και προβολής, έχοντας παράλληλα αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία!


Κλείσιμο


Το 32ο Ράλλυ Φθιώτιδος "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς" έχει στήριξη από πολλούς χορηγούς
στους οποίους συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων: η Peugeot, η Motul και η Θερμοπετρόλ-Χατζητσοπάνης.

Για την "παρακολούθηση" των πληρωμάτων κατά τη διάρκεια των Ειδικών Διαδρομών του αγώνα υπάρχει μέσω της "My-Track Real Time GPS Tracking Systems η δυνατότητα να δείτε τις θέσεις των αυτοκινήτων αλλά και τη διαδρομή μέσα στη Λαμία στο  http://www.my-track.gr/GpsTracking/LiveTracking.html?R=9f001969-f124-4faf-8339-b7efd57db694&L=GR&C=60&W=mytracklive.dnset.com



H εκκίνηση της Υπερειδικής στην άνοδο του Περιφερειακού της Λαμίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης