Ράλι Ακρόπολις: Νικητής ο Σεμπαστιέν Οζιέ!

Ράλι Ακρόπολις: Νικητής ο Σεμπαστιέν Οζιέ!

Ο Γάλλος με τη Citroen DS3 κατάφερε σήμερα χωρίς να κερδίσει καμία ειδική διαδρομή εκτός από την Power Stage για 9 χιλιοστά του δευτερολέπτουνα εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο teammate του και επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπαστιάν Λεμπ άνοιγε το δρόμο ως πρωτοπόρος και να κερδίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Εθνικό μας αγώνα.

Ράλι Ακρόπολις: Νικητής ο Σεμπαστιέν Οζιέ!
Ο Γάλλος με τη Citroen DS3 κατάφερε σήμερα χωρίς να κερδίσει καμία ειδική διαδρομή εκτός από την Power Stage για 9 χιλιοστά του δευτερολέπτου να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο teammate του και επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπαστιάν Λεμπ άνοιγε το δρόμο ως πρωτοπόρος και να κερδίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Εθνικό μας αγώνα.

Είναι η 3η του φετινή νίκη μετά τα Ράλι Πορτογαλίας και Ιορδανίας. Ο Οζιέ ήταν δεύτερος στη χώρα μας το 2009.

Τις σημερινές ειδικές διαδρομές κέρδισαν τα Ford με τον Λάτβαλα να κυριαρχεί στους Αγίους Θεοδώρους την πρώτη φορά  και στα Νέα Πίσσια και τις δυο φορές.
Ο Μίκο Χίρβονεν κέρδισε το δεύτερο πέρασμα των Αγ. Θεοδώρων.
Κλείσιμο

Πλήρες ρεπορτάζ και παραλειπόμενα από το Ράλι Ακρόπολις 2011 μετά τον τερματισμό που θα γίνει στην παραλία μπροστά από το Club Hotel Cazino Loutraki που αποτέλεσε και το κέντρο του αγώνα όλες αυτές τις μέρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης