Αποκάλυψη: Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Kia Picanto

Αποκάλυψη: Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Kia Picanto

Πριν από μερικές εβδομάδες σας είχαμε αποκαλύψει μπροσούρες από το νέο Picanto και τώρα ήρθε η ώρα για τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του κορεατικού supermini..

Αποκάλυψη: Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Kia Picanto
Πριν από μερικές εβδομάδες σας είχαμε αποκαλύψει μπροσούρες από το νέο Picanto και τώρα ήρθε η ώρα για τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του κορεατικού supermini. Για την ώρα, πάντως, η Kia έχει ανακοινώσει ελάχιστες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου της μοντέλου αλλά θα μπορούσε να πει κανείς πως σχεδιαστικά συμπλέει με τη νέα φιλοσοφία της εταιρίας η οποία διαφαίνεται στο Venga αλλά και στο νέο Sportage (έρχεται τις επόμενες εβδομάδες).

Τα μηχανικά μέρη πάντως θα προέρχονται από δοκιμασμένες επιλογές (Picanto και Venga) ενώ η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τέσσερις εκδόσεις εκ των οποίων οι δύο θα είναι βενζινοκίνητες. Πρόκειται για τις βελτιωμένες ως προς την κατανάλωση εκδόσεις με τον μικρότερο κινητήρα των  1,0 lt με 66 PS και τον μεγαλύτερο 1.2 lt με 78 PS. Το νέο Picanto θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του τον Μάρτιο στο σαλόνι της Γενεύης και σχεδόν το ίδιο διάστημα θα ξεκινήσει και το λανσάρισμά του στην αγορά. Είδηση αποτελεί το γεγονός πως αργότερα θα δούμε και τρίθυρη έκδοση που θα πλαισιώσει την πεντάθυρη.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης