Τα πάντα όλα για τη Lancia Stratos!

Τα πάντα όλα για τη Lancia Stratos!

Αν και η παραγωγή της περιορίζεται σε μόλις… ένα άκρως συλλεκτικό κομμάτι (έχει ήδη πωληθεί στον ιδιοκτήτη της εταιρίας Brose KG, Michael Stoscheck) η νέα Stratos καταφέρνει να στέκεται στο κέντρο της επικαιρότητας. Μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε τα τεχνικά χαρακτηριστική του ιταλικού supercar...

Τα πάντα όλα για τη Lancia Stratos!
Αν και η παραγωγή της περιορίζεται σε μόλις… ένα άκρως συλλεκτικό κομμάτι (έχει ήδη πωληθεί στον ιδιοκτήτη της εταιρίας Brose KG, Michael Stoscheck) η νέα Stratos καταφέρνει να στέκεται στο κέντρο της επικαιρότητας. Μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε τα τεχνικά χαρακτηριστική του ιταλικού supercar αλλά σε μία «prive» εκδήλωση που έγινε στην πίστα Paul Ricard στην Γαλλία τα πλήρη στοιχεία.
Όπως ανακοινώθηκε από την ιταλική εταιρία το μήκος του αμαξώματος φτάνει τα 4,181 m και χάρη στην εκτενή χρήση υλικών με μειωμένο βάρος, όπως το αλουμίνιο και το ανθρακόνημα, το απόβαρο δεν ξεπερνά τα 1.247 kg με την αναλογία να κατανέμεται σε 44/56 (εμπρός/πίσω).
Όπως είχαμε γράψει παλαιότερα η νέα Stratos βασίζεται στο πλαίσιο της Ferrari F430 και επόμενο είναι την ροπή των 51 Kgm να την παράγει ο ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας των 4,3 lt που αποδίδει 540 PS. Η απόδοση του μοτέρ είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με την F430 ενώ οι επιδόσεις είναι εντυπωσιακές αφού η διαδικασία των 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε μόλις 3,3 sec ενώ των 0-200 km/h σε 9,7 sec!

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης