Ανανέωση για τη Lotus Elise

Ανανέωση για τη Lotus Elise

Από τον Απρίλιο θα ξεκινήσει να διατίθεται η αναβαθμισμένη αισθητικά Lotus Elise. Αλλαγμένο είναι το εμπρός μέρος όπως και τα φώτα που έχουν Led ημέρας. Αντίθετα απουσιάζουν από τις φωτογραφίες της παρουσίασης οι μικροί προβολείς ομίχλης. Αισθητικά το ανανεωμένο εμπρός μέρος παραπέμπει στην μεγαλύτερη Evora...

Ανανέωση για τη Lotus Elise
  • Έτοιμη η ανανεωμένη εκδοχή του σπορ αυτοκινήτου
  • Κινητήρες πιο φιλικοί προς το περιβάλλον

Από τον Απρίλιο θα ξεκινήσει να διατίθεται η αναβαθμισμένη αισθητικά Lotus Elise. Αλλαγμένο είναι το εμπρός μέρος όπως και τα φώτα που έχουν Led ημέρας. Αντίθετα απουσιάζουν από τις φωτογραφίες της παρουσίασης οι μικροί προβολείς ομίχλης. Αισθητικά το ανανεωμένο εμπρός μέρος παραπέμπει στην μεγαλύτερη Evora. Επιπλέον έχει μεγαλώσει ο πίσω προφυλακτήρας που συνδέεται με το διαχύτη. Οι αλλαγές στο εξωτερικό του σχήματος συντελούν στη μείωση των αεροδυναμικών αντιστάσεων που έχει οδηγήσει στην εξοικονόμηση καυσίμου κατά 13%. Καμία από τις τρεις εκδόσεις της Elise δε ξεπερνά τα 200gr/CO2 ανά χιλιόμετρο. Ειδικότερα θα διατίθενται:  Lotus Elise 1.6 lt - 136 PS,155 gr CO2 /km, Lotus Elise R, 1.8 lt, 192 PS, 196 gr CO2 /km και Lotus Elise SC 1.8 lt turbo, 220 PS, 199 gr CO2/km.

Κλείσιμο
Στον νέο εξοπλισμό περιλαμβάνεται ένα καινούργιο εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο με πιο κοντή κλιμάκωση, cruise control (!) και ζάντες νέας σχεδίασης (2 τύποι).
Η επίσημη πρώτη της νέας Elise έγινε στη Γενεύη και το αυτοκίνητο θα αρχίσει να πωλείται στην Αγγλία από τον Απρίλιο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης