Bentley Continental Supersports και σε κάμπριο!

Bentley Continental Supersports και σε κάμπριο!

Είναι η ταχύτερη ανοιχτή Bentley που έχει κατασκευαστεί ποτέ και φυσικά μιλάμε για την Continental Supersports Convertible. Μάλιστα, οι Βρετανοί έχουν να παινεύονται πως είναι και το πιο γρήγορο κάμπριο που κυκλοφορεί στον κόσμο και διαθέτει τέσσερις θέσεις.

Bentley Continental Supersports και σε κάμπριο!
Κλείσιμο
  • Πρόκειται για το ταχύτερο τετραθέσιο κάμπριο
  • Εξοπλίζεται με W12 κινητήρα που αποδίδει 630 PS
  • Επιταχύνει σε μόλις 3,9 sec από στάση μέχρι τα 100 km/h
  • Είναι τετρακίνητη και η βελόνα του κοντέρ αγγίζει τα 325 km/h.

Είναι η ταχύτερη ανοιχτή Bentley που έχει κατασκευαστεί ποτέ και φυσικά μιλάμε για την Continental Supersports Convertible. Μάλιστα, οι Βρετανοί έχουν να παινεύονται πως είναι και το πιο γρήγορο κάμπριο που κυκλοφορεί στον κόσμο και διαθέτει τέσσερις θέσεις. Η ύπαρξη ενός W12 κινητήρα με διπλά turbo κάτω από το καπό δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση καθώς αποδίδει 630 PS και περισσότερα από 81,5 kgm.
Έτσι, η ανοιχτή Continental Supersports επιταχύνει σε μόλις 3,9 sec από στάση μέχρι τα 100 km/h ενώ η βελόνα του κοντέρ αγγίζει τα 325 km/h. Όπως όλη η γκάμα της Continental έτσι και η ανοιχτή μπορεί να καταναλώνει και βιοαιθανόλη ενώ η μετάδοση της ισχύος στους τέσσερις τροχούς περνά από το κιβώτιο Quickshift. Πίσω από τις 10άκτινες ζάντες 20 ιντσών υπάρχουν κεραμικά δισκόφρενα ενώ η ανάρτηση είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης