To Dacia Dokker

To Dacia Dokker

Σε επιβατική αλλά και επαγγελματική έκδοση κυκλοφορεί το Dokker, το νέο μοντέλο στη γκάμα της Dacia. Οι πωλήσεις του έχουν ήδη αρχίσει στο Μαρόκο – όπου και κατασκευάζεται – ενώ στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει στα τέλη του καλοκαιριού.

To Dacia Dokker
Σε επιβατική αλλά και επαγγελματική έκδοση κυκλοφορεί το Dokker, το νέο μοντέλο στη γκάμα της Dacia. Οι πωλήσεις του έχουν ήδη αρχίσει στο Μαρόκο – όπου και κατασκευάζεται – ενώ στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει στα τέλη του καλοκαιριού. Το αμάξωμα μήκους 4,36 m έχει απόσταση από το έδαφος σχεδόν 19 cm, κάτι που του επιτρέπει να κινηθεί και σε χωμάτινα κομμάτια.

Ανάλογα με την αγορά, το Dacia Dokker θα διατίθεται με γκάμα κινητήρων που φθάνει τα τέσσερα μέλη. Ανάμεσά τους είναι και ο turbo 1.2 TCe με ισχύ 115 PS και μέγιστη ροπή 19,4 kgm (από τις 2.000 έως τις 4.000 rpm). Σε συνδυασμό με 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, καταναλώνει 6,1 lt./100 km και εκπέμπει 140g CO2 ανά km. Διαθέσιμος είναι ο ατμοσφαιρικός 1.6 MPI με 85 PS (επίσης με κιβώτιο 5 σχέσεων και μέση κατανάλωση 7,5 lt./100km), ενώ ο diesel 1.5 dCi κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, 75 και 90 PS (η Dacia ανακοινώνει 4,5 lt. ανά 100 km).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης