Ανανέωση για το Cadillac SRX

Ανανέωση για το Cadillac SRX

Η ελαφρώς αναβαθμισμένη έκδοση του SRX θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της Cadillac στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Το αμερικάνικο SUV έχει ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος και νέες ζάντες 20 ιντσών. Περισσότερες είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό, στο οποίο τοποθετείται...

Ανανέωση για το Cadillac SRX
Η ελαφρώς αναβαθμισμένη έκδοση του SRX θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της Cadillac στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Το αμερικάνικο SUV έχει ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος και νέες ζάντες 20 ιντσών.
Περισσότερες είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό, στο οποίο τοποθετείται τιμόνι νέας σχεδίασης, καινούριος επιλογέας ταχυτήτων, νέος πίνακας οργάνων και διαφορετική κεντρική κονσόλα με ηχοσύστημα που μεταξύ άλλων έχει σύστημα αντιστάθμισης θορύβου.
Κάτω από το καπό του SRX τοποθετείται ένας κινητήρας V6 3,6 lt με ισχύ 312 PS και μέγιστη ροπή 36,5 kgm. Το μοτέρ αυτό συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Το σύστημα τετρακίνησης είναι προαιρετικό, όπως και τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας που ειδοποιούν τον οδηγό και φρενάρουν το αυτοκίνητο σε περίπτωση που επίκειται πρόσκρουση.

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης