Αυτό είναι το Nissan Juke-R των 458PS!

Αυτό είναι το Nissan Juke-R των 458PS!

Η Nissan ανακοίνωσε τις επιδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πρωτότυπου μοντέλου supercar crossover Juke-R, που κατασκεύασε.  Το Juke-R λοιπό, και επισήμως, διαθέτει τον V6 twin turbo κινητήρα του GT-R, 3.8 λίτρων απόδοσης 485PS . Σύμφωνα με τη Nissan...

Αυτό είναι το Nissan Juke-R των 458PS!
Η Nissan ανακοίνωσε τις επιδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πρωτότυπου μοντέλου supercar crossover Juke-R, που κατασκεύασε.
Το Juke-R λοιπό, και επισήμως, διαθέτει τον V6 twin turbo κινητήρα του GT-R, 3.8 λίτρων απόδοσης 485PS . Σύμφωνα με τη Nissan το τετρακίνητο Juke-R  επιταχύνει από στάση στα 100 κμ/η σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα είναι στα 257 km/h.
Το Juke-R  αναπτύχθηκε από κοινού από τη Nissan, με τη συμβολή του Κέντρου Τεχνολογίας της (NTC-E) και  τον κορυφαίο οίκο του μηχανοκίνητου αθλητισμού RML. Σε μόλις 22 εβδομάδες, δημιουργήθηκαν δύο πρωτότυπα μοντέλα, ένα δεξιοτίμονο  και ένα  αριστεροτίμονο, τα οποία τέθηκαν σε εκτεταμένες δοκιμές .
Σύμφωνα με την Nissan, οι δοκιμές έδειξαν ότι το Juke-R συμπεριφέρεται όπως ένα  supercar  με τον «μανδύα» ενός crossover, χάρη στη χρήση της ανάρτησης και της  μετάδοσης της κίνησης του Nissan GT-R, καθώς και των προδιαγραφών της FIA με την ύπαρξη του roll cage και της διαιρούμενης πίσω αεροτομής. Στην ευθεία, το GT-R εξασφαλίζει μεγαλύτερη τελική ταχύτητα χάρη στο πιο αεροδυναμικό σχήμα που διαθέτει έναντι του Juke-R. To GT-R παραμένει επίσης ελαφρύτερο από τo  Juke-R, γεγονός που οφείλεται στο roll cage  και την επιπλέον ενίσχυση του σασί  του τελευταίου, προκειμένου να ενσωματωθούν τα «υλικά» του  supercar στο σώμα του Juke.

Στο εσωτερικό του Juke-R, οδηγός και συνοδηγός κάθονται σε καθίσματα αγωνιστικών προδιαγραφών, με πρόσβαση σε όργανα ελέγχου που έχουν υιοθετηθεί από το GT-R. Η 7 ιντσών οθόνη αφής  που είναι στο κέντρο του ταμπλό, επιτρέπει την πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος πληροφοριών για το αυτοκίνητο, κάτι που είναι ήδη γνώριμο στους οδηγούς του GT-R.
Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης