Ειδική έκδοση GP για την Lotus Evora S!

Ειδική έκδοση GP για την Lotus Evora S!

Μία πολύ ξεχωριστή έκδοση του νεότερου μοντέλου τους θα δημιουργήσουν οι άνθρωποι της Lotus. Η Evora S GP Edition σχεδιάστηκε για να τιμήσει την πλούσια αγωνιστική παράδοση της εταιρίας και η έμπνευση για τον σχεδιασμό της δόθηκε από το μονοθέσιο της ομάδας Lotus-Renault στην Formula 1...

Ειδική έκδοση GP για την Lotus Evora S!
Μία πολύ ξεχωριστή έκδοση του νεότερου μοντέλου τους θα δημιουργήσουν οι άνθρωποι της Lotus. Η Evora S GP Edition σχεδιάστηκε για να τιμήσει την πλούσια αγωνιστική παράδοση της εταιρίας και η έμπνευση για τον σχεδιασμό της δόθηκε από το μονοθέσιο της ομάδας Lotus-Renault στην Formula 1.

Η Evora S GP Edition έχει μαύρο χρώμα, κόκκινους καθρέφτες, ζάντες χρυσού χρώματος και ιδιαίτερες αυτοκόλλητες γραμμές. Επίσης, εφοδιάζεται με τα πακέτα εξοπλισμού «premium» και «technology» και διαθέτει κάμερα οπισθοπορίας. Κάτω από το καπό υπάρχει το ίδιο σύνολο που συναντούμε στην απλή Evora S. Πρόκειται για ένα σύνολο V6 3,5 lt με μέγιστη ισχύ 350 PS και μέγιστη ροπή 40,8 kgm.

Ακόμη κι αν έχετε τα χρήματα για να αποκτήσετε την Evora S GP Edition (€79.850 ευρώ), δύσκολα θα γίνει δεκτή η παραγγελία σας, καθώς μόλις τρία τέτοια αυτοκίνητα θα βγουν από το εργοστάσιο της Lotus!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης