Το ταχύτερο... ασθενοφόρο στον κόσμο!

Το ταχύτερο... ασθενοφόρο στον κόσμο!

Είναι αυτό το ταχύτερο «ασθενοφόρο» στον κόσμο; Όπως και να χει το θέμα το «Emergency Medical Concept» της Mercedes είναι αρκετά πρωτότυπο σαν ιδέα όσο και σαν μοντέλο. Βασίζεται στην SLS AMG και η ουσία του συγκεκριμένου...

Το ταχύτερο... ασθενοφόρο στον κόσμο!
Είναι αυτό το ταχύτερο «ασθενοφόρο» στον κόσμο; Όπως και να χει το θέμα το «Emergency Medical Concept» της Mercedes είναι αρκετά πρωτότυπο σαν ιδέα όσο και σαν μοντέλο. Βασίζεται στην SLS AMG και η ουσία του συγκεκριμένου πρωτότυπου είναι πως μπορεί να φτάσει ταχύτατα με αναμμένο τον φάρο, όποια ώρα και αν κληθεί και να προσφέρει άμεσα πρώτες βοήθειες.

Φανταστείτε τον ταχύτερο «γιατρό» στον πλανήτη ο οποίος οδηγώντας ένα υπεραυτοκίνητο με κινητήρα V8 6.3, ισχύ 563 PS και 0-100 km/ σε 3,8 sec να έχει τη δυνατότητα να φτάσει σε χρόνο «dt» στον τόπο του συμβάντος.
Το EMC είναι το αποκορύφωμα (ή η υπερβολή αν θέλετε) μίας σειράς αυτοκινήτων έκτακτης ανάγκης που συνεχίζει την παράδοση της εταιρίας (μην ξεχνάτε το safety car στην F1) και παρουσιάστηκε στην έκθεση RETTmobil 2011 (11-13 Μαίου) στην Fulda στην Γερμανία. 


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης