Mercedes SLS Roadster… και επισήμως!

Mercedes SLS Roadster… και επισήμως!

Τις πρώτες φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes που δείχνουν μία πρωτότυπη SLS Roadster έστω και με… μερικό καμουφλάζ. Μπορείτε να διακρίνετε τα σημεία (στην μάσκα, τα λογότυπα, τα πίσω φωτιστικά σώματα κ.α.) που έχουν καλυφτεί και μαρτυρούν πως...

Mercedes SLS Roadster… και επισήμως!
Τις πρώτες φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes που δείχνουν μία πρωτότυπη SLS Roadster έστω και με… μερικό καμουφλάζ. Μπορείτε να διακρίνετε τα σημεία (στην μάσκα, τα λογότυπα, τα πίσω φωτιστικά σώματα κ.α.) που έχουν καλυφτεί και μαρτυρούν πως η ανοιχτή SLS AMG βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξής της.
Επίσης, διακρίνετε και η μαλακή οροφή η οποία αναδιπλώνεται σε περίπου 11 sec με ταχύτητα έως 50 km/h, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η γερμανική εταιρία.

Εύλογα, για λειτουργικούς λόγους οι πόρτες ανοίγουν κανονικά σε αντίθεση με την κουπέ SLS (που ανοίγουν σαν φτερά γλάρου) ενώ το ενισχυμένο roadster αμάξωμα ζυγίζει μόνο 2 kg περισσότερα.
Σχετικά με τον κινητήρα είναι ο ίδιος της κλειστής έκδοσης AMG, ο V8 των 6,3 lt που αποδίδει 571 PS και ωθεί από στάση το γερμανικό roadster στα 100km/h σε 4,0 sec με το κοντέρ να αγγίζει τα 309 km/h. Τέλος, να πούμε πως η SLS Roadster θα έχει τελειοποιηθεί πριν την έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο όπου θα γίνει και η παγκόσμια πρεμιέρα της στο κοινό. 


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης