Στο Σικάγο το Lancia/Chrysler 200 Convertible!

Στο Σικάγο το Lancia/Chrysler 200 Convertible!

Δείτε το καλά γιατί στην αμερικανική έκθεση θα κάνει σε μερικές μέρες πρεμιέρα με τα σήματα της Chrysler αλλά στην Ευρώπη το τετραθέσιο convertible θα το δούμε στο σαλόνι της Γενεύης με τα σήματα της Lancia.

Στο Σικάγο το Lancia/Chrysler 200 Convertible!
Δείτε το καλά γιατί στην αμερικανική έκθεση θα κάνει σε μερικές μέρες πρεμιέρα με τα σήματα της Chrysler αλλά στην Ευρώπη το τετραθέσιο convertible θα το δούμε στο σαλόνι της Γενεύης με τα σήματα της Lancia. Οι πληροφορίες αυτές βασίζονται σε δημοσιεύματα του ξένου Τύπου που θέλουν το νέο 200 (που ουσιαστικά είναι ένα βαθύ facelift του Sebring) να κάνει ευρωπαϊκή πρεμιέρα σαν Lancia και ενδεχομένως με νέα ονομασία (θα ονομάζεται Flavia μαζί με την sedan έκδοση).

Το Chrysler 200 συνεχίζει να εξοπλίζεται με μαλακή υφασμάτινη οροφή (προαιρετικά υπάρχει και έκδοση hard-top) ενώ την γκάμα των κινητήρων συνθέτουν δύο βενζινοκινητήρες που συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Ο μικρότερος τετρακύλινδρος των 2,4 lt αποδίδει 173 PS ενώ ο μεγαλύτερος V6 των 3,6 lt αποδίδει 283 PS. Ωστόσο, το εξευρωπαϊσμένο μοντέλο πιθανολογείται πως θα διαθέτει και μικρότερους κινητήρες αλλά περισσότερα και σίγουρα στοιχεία θα ξέρουμε σε μερικές εβδομάδες.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης