Μερική ανανέωση για το SEAT Leon

Μερική ανανέωση για το SEAT Leon

Με  διακριτικές σχεδιαστικές πινελιές, νέο εξοπλισμό ασφάλειας και συνδεσιμότητας και νέους κινητήρες, η SEAT ανανεώνει το μικρομεσαίο αυτοκίνητό της...

Μερική ανανέωση για το SEAT Leon
Το Leon θα συνεχίσει να προσφέρεται σε τρία αμαξώματα -5θυρο, 3θυρο και το station wagon ST-.
Μην περιμένετε ένα ολικό facelift, εξάλλου το Leon είναι από τα πιο φρέσκα μοντέλα της κατηγορίας του και βέβαια το βαρύ πυροβολικό της SEAT.

Οι γνώριμοι κινητήρες TSI, TDI και έκδοση με φυσικό αέριο CNG προσφέρονται στο Leon. Ο νέος 
Κλείσιμο
1.6 TDI με 115 PS προστίθεται στους άλλους diesel, όπως τον 1.6 με τους 90 ίππους, τον 2.0 TDI με τους 150 (για το Leon ST 4Drive) και τους 184 ίππους. Στην πλευρά των βενζινοκινητήρων η Seat προσφέρει μεταξύ άλλων τον 1.0 TSI με 115 PS και τον 1.4 TSI 150 PS (τεχνολογίας απενεργοποίησης κυλίνδρων). 

Πιο πολυτελής είναι η εικόνα που εκπέμπει το εσωτερικό, με τη νέα μεγαλύτερη (8 ιντσών) οθόνη αφής να κυριαρχεί στην κεντρική κονσόλα. Μέσω αυτής ο οδηγός μπορεί να συνδέσει το smartphone του, να δει τους χάρτες πλοήγησης, ακόμη και να ρυθμίσει τον εσωτερικό φωτισμό LED. 

seat-leon-facelift-2016-3
 
Ο εξοπλισμός δανείζεται στοιχεία από το Ateca, όπως η αυτόνομη πέδηση και το σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης Traffic Jam Assist, που διατηρεί το αυτοκίνητο στη λωρίδα του, ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνει να φρενάρει και να επιταχύνει σε ταχύτητες έως 60 km/h.

Οι παραγγελίες θα αρχίσουν πριν αλλάξει το έτος, ενώ στις εκθέσεις της Seat θα φθάσουν τα πρώτα αυτοκίνητα στις αρχές του 2017. 

Μέσα στο 2017 θα αποκαλυφθεί το ανανεωμένο Leon Cupra, το 5ης γενιάς Ibiza και το μικρό SUV Arona.



seat-leon-facelift-2016-2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης