Σέξι διαφήμιση για το 500C Abarth

Σέξι διαφήμιση για το 500C Abarth

Βάσει του δικού μας ταπεινού τρόπου σκέψης, η πιο επιτυχημένη διαφήμιση αυτοκινήτου, είναι αυτή που ελάχιστα δείχνει το αυτοκίνητο. Ειδικά αν επικεντρώνεται σε ένα σαγηνευτικό κορμί όπως αυτό της Κατρινέλ Μενγκία. Πρόκειται για τη νέα διαφήμιση της Fiat που αφορά στο 500c Abarth και θα προβάλλεται στη Βόρεια Αμερική...

Σέξι διαφήμιση για το 500C Abarth
Βάσει του δικού μας ταπεινού τρόπου σκέψης, η πιο επιτυχημένη διαφήμιση αυτοκινήτου, είναι αυτή που ελάχιστα δείχνει το αυτοκίνητο. Ειδικά αν επικεντρώνεται σε ένα σαγηνευτικό κορμί όπως αυτό της Κατρινέλ Μενγκία.

Πρόκειται για τη νέα διαφήμιση της Fiat που αφορά στο 500c Abarth και θα προβάλλεται στη Βόρεια Αμερική. Τιτλοφορείται… «Topless» και ο λόγος είναι απλός. Το διεθνούς φήμης μοντέλο από τη Ρουμανία, λιάζεται ανέμελη σε μία παραλία.
Ώσπου ένας σκορπιός (σ.σ. το σήμα της Abarth) αρχίζει να οργώνει το κορμί της μέχρι να φτάσει στο πάνω μέρος του μπικίνι της, όπου με τις δαγκάνες του το κόβει αφήνοντας τη topless (αν και για ευνόητους λόγους μπρούμυτα).
Κλείσιμο

Είναι ενδεικτικό πως το αυτοκίνητο εμφανίζεται μετά το πρώτο μισό λεπτό του διαφημιστικού που μάλλον πετυχαίνει το στόχο του: καθηλώνει τον θεατή και στο τέλος που είναι ανυπεράσπιστος και με ανοιχτό το στόμα, περνάει το μήνυμα!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης