To Lancia Stratos επιστρέφει(;)

To Lancia Stratos επιστρέφει(;)

Αν δεν πρόκειται για... φάρσα αυτές είναι μερικές φωτογραφίες από τις οποίες τράβηξε επίδοξος παπαράτσι σε μικρή απόσταση από την πίστα του Μπαλόκο, κοντά στο Μιλάνο, δημιουργώντας φήμες σχετικά με την επιστροφή της Lancia στα γρήγορα κουπέ.

To Lancia Stratos επιστρέφει(;)
Αν δεν πρόκειται για... φάρσα αυτές είναι μερικές φωτογραφίες από τις οποίες τράβηξε επίδοξος παπαράτσι σε μικρή απόσταση από την πίστα του Μπαλόκο, κοντά στο Μιλάνο, δημιουργώντας φήμες σχετικά με την επιστροφή της Lancia στα γρήγορα κουπέ. To μοντέλο που βλέπετε είναι παρόμοιο με το πρωτότυπο Fenomenon Stratos Concept που είχε παρουσιαστεί πριν από μία πενταετία και οι πληροφορίες μας λένε πως η παραγωγή του σε περιορισμένο αριθμό είναι πολύ πιθανή.
Μάλιστα, το μοντέλο θα παρουσιαστεί τέλος του έτους αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρο αν το ιταλικό κουπέ θα λανσαριστεί με τα σήματα της Lancia ή αν θα υπάρξει ανεξάρτητη παραγωγή με «σκέτη» την ονομασία Stratos (το original μοντέλο είχε παρουσιαστεί το 1972). Πάντως, αν βασιστεί στο πλαίσιο της Ferrari F430 και χρησιμοποιηθεί V8 κινητήρας η παραγωγή θα είναι συλλεκτική με ανάλογη… τιμή πώλησης, όπως στην περίπτωση της Alfa 8C Competizione (1.000 μόλις κομμάτια).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης