Ερχεται το μικρό Skoda!

Ερχεται το μικρό Skoda!

Εν τέλει το μικρότερο μοντέλο στην γκάμα της Skoda έλαβε το πράσινο φως και θα το δούμε να κυκλοφορεί στους δρόμους το 2012. Περίπου την ίδια περίοδο πρεμιέρα θα κάνει και το VW Up! στο οποίο θα βασιστεί το city car της Skoda.

Ερχεται το μικρό Skoda!
Εν τέλει το μικρότερο μοντέλο στην γκάμα της Skoda έλαβε το πράσινο φως και θα το δούμε να κυκλοφορεί στους δρόμους το 2012. Περίπου την ίδια περίοδο πρεμιέρα θα κάνει και το VW Up! στο οποίο θα βασιστεί το city car της Skoda. Τα δύο μοντέλα αναμένεται να μοιράζονται τα ίδια μηχανικά μέρη και θα εξοπλίζονται με τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,0 lt και πετρελαιοκινητήρα 1,2 lt.

Σχεδιαστικά το «μικρό» Skoda θα έχει αρκετές ομοιότητες με το πρωτότυπο Joyster που είχε παρουσιαστεί πριν από περίπου τέσσερα χρόνια αλλά είναι άγνωστο αν θα διατηρηθεί η ίδια ονομασία. Η κίνηση θα μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς ενώ όπως και στην περίπτωση του Up! θα δούμε και ηλεκτροκίνητη έκδοση. Εκτός απρόοπτου και η Seat θα αποκτήσει το δικό της «μικρό» διευρύνοντας την γκάμα της προς τα κάτω με στόχο την προσέλκυση μίας νέας μερίδας αγοραστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης