Ιδού το νέο SUV της VW

Ιδού το νέο SUV της VW

H γερμανική φίρμα θα μας παρουσιάσει στο επόμενο διάστημα ένα νέο compact SUV. Το μοντέλο θα ονομάζεται T-Roc και θα βασίζεται πάνω στο πρωτότυπο που είδαμε πριν 3 χρόνια.

 Ιδού το νέο SUV της VW
Στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση το νέο SUV της γερμανικής φίρμας. Το μοντέλο θα ονομαστεί T-Roc,
όπως το πρωτότυπο που είδαμε πριν 3 χρόνια, και σήμερα η
VW έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τις δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου με καμουφλαρισμένο αμάξωμα (μπορείτε να το δείτε παρακάτω). Με βάση αυτό αλλά τις φωτογραφίες του concept αναμένουμε ένα σύνολο με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και έντονες καμπύλες. Για την κατασκευή του θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα MQB και το μήκος του θα είναι περίπου 4,2 μέτρα (μεταξόνιο ίδιο με του Golf στα 2,6 μέτρα).
Κλείσιμο
Στη βάση των μηχανικών συνόλων πρόκειται να δούμε τον 1.000άρη TSI με 120 ίππους, ενώ βέβαιη θεωρείται και η παρουσία του νέου 1,5 TSI Evo με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων και ισχύ στα 150 άλογα. Επίσης, οι αναφορές κάνουν λόγω ότι θα υπάρξει αργότερα και μια ισχυρή τετρακίνητη έκδοση, με το μηχανικό σύνολο του Golf GTI. Στις πετρελαιοκίνητες επιλογές, το Τ-Roc θα εξοπλίζεται με τους 1,6 & 2,0 ΤDI.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης