Οι τιμές του νέου Chevrolet Spark

Οι τιμές του νέου Chevrolet Spark

Διαθέσιμη στη χώρα μας είναι ήδη η ανανεωμένη έκδοση του Spark, με τη Chevellas να ανακοινώνει τις τιμές και τα επίπεδα εξοπλισμού. Το αυτοκίνητο πόλης της Chevrolet πωλείται προς...

Οι τιμές του νέου Chevrolet Spark
Διαθέσιμη στη χώρα μας είναι ήδη η ανανεωμένη έκδοση του Spark, με τη Chevellas να ανακοινώνει τις τιμές και τα επίπεδα εξοπλισμού. Το αυτοκίνητο πόλης της Chevrolet πωλείται προς 8.980 ευρώ με τον κινητήρα 1 lt. και την έκδοση LS -, τιμή που υποχωρεί στα 7.790 ευρώ μετά την έκπτωση της εταιρείας και το όφελος της απόσυρσης.

Οι αλλαγές αφορούν κυρίως το εμπρός μέρος και περιλαμβάνουν νέα – πιο κάθετη – μάσκα, νέο προφυλακτήρα και επανασχεδιασμένα φώτα. Οι επεμβάσεις δίνουν στο αυτοκίνητο πόλης μία πιο επιθετική όψη.

Στην «ουρά», η μόνη διαφορά έχει να κάνει με το φως των φρένων, το οποίο δεν είναι τοποθετημένο στο πάνω μέρος του παραθύρου αλλά στην αεροτομή. Έτσι αυξάνεται η ορατότητα προς τα πίσω. Διαθέσιμες θα είναι και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, 14 και 15 ιντσών.
Στην καμπίνα των επιβατών χρησιμοποιήθηκαν νέα υλικά, ενώ στην κεντρική κονσόλα θα υπάρχει επιπλέον αποθηκευτικός χώρος.
Κλείσιμο


Αναλυτικά οι τιμές του ανανεωμένου Spark ΕΔΩ






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης