H Saab και πάλι κοντά μας;

H Saab και πάλι κοντά μας;

Σύντομα θα ξεκινήσει το εργοστάσιο παραγωγής αυτοκινήτων της Saab κι πάλι τις εργασίες του. Αυτό γιατί όλα δείχνουν ότι η Σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία έχει πλέον νέους ιδιοκτήτες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsAuto.gr, ακόμα τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί αλλά μια συγκεκριμένη εταιρεία...

H Saab και πάλι κοντά μας;
Σύντομα θα ξεκινήσει το εργοστάσιο παραγωγής αυτοκινήτων της Saab κι πάλι τις εργασίες του. Αυτό γιατί όλα δείχνουν ότι η Σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία έχει πλέον νέους ιδιοκτήτες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsAuto.gr
, ακόμα τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί αλλά μια συγκεκριμένη εταιρεία που πρόλαβε και πλειοδότησε πριν την καταληκτική ημερομηνία της 7ης Απριλίου, φαίνεται πως πλέον έχει αναλάβει τα ηνία.
Σύμφωνα με το Ελληνικό αυτοκινητικό site που επικαλείται το αγγλόφωνο αλλά Σουηδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Local», η Saab ανήκει πλέον στη NEVS. Αυτά είναι τα ακρωνύμια του National Electric Vehicle Sweden και αφορούν μία εταιρεία… ναι μεν από τη Σκανδιναβική χώρα αλλά με βάση της το Hong Kong, που ειδικεύεται σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας και φημολογείται πως λειτουργεί με επενδυτικά κεφάλαια προερχόμενα από… την Ιαπωνία!

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης