Επιστροφή στα κέρδη για την Chrysler

Επιστροφή στα κέρδη για την Chrysler

Μόλις δύο χρόνια μετά την παραλίγο χρεωκοπία της, η Chrysler καταγράφει σημαντικά κέρδη! Το 2011 η αμερικανική εταιρία είχε συνολικά κέρδη 183 εκατ. δολάρια. Μπορεί το ποσό αυτό να μην ακούγεται εντυπωσιακό για έναν κατασκευαστή αυτοκινήτων...

Επιστροφή στα κέρδη για την Chrysler
Μόλις δύο χρόνια μετά την παραλίγο χρεωκοπία της, η Chrysler καταγράφει σημαντικά κέρδη! Το 2011 η αμερικανική εταιρία είχε συνολικά κέρδη 183 εκατ. δολάρια. Μπορεί το ποσό αυτό να μην ακούγεται εντυπωσιακό για έναν κατασκευαστή αυτοκινήτων, όμως επιτεύχθηκε σε μια χρονιά στην οποία η Chrysler κατέβαλε 551 εκατ. δολάρια για την αποπληρωμή των χρεών της! Χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι η εταιρία έναν χρόνο πριν, το 2010 είχε ετήσιο καθαρό έλλειμμα 652 εκατ. δολάρια!

Στην εντυπωσιακή μετάβαση της Chrysler από την… κόλαση στον παράδεισο συνέβαλε και ο όμιλος Fiat, ο οποίος κατέχει πλέον το 58,5% της Chrysler. Όλα δείχνουν ότι οι Ιταλοί έκαναν το deal της χρονιάς, αποκτώντας έναν αυτοκινητικό κολοσσό σε τιμή ευκαιρίας και συμβάλλοντας στην ανάπτυξή του σε λιγότερο από έναν χρόνο!
Οι άνθρωποι της Chrysler ατενίζουν πλέον με αισιοδοξία το μέλλον και είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για το γεγονός ότι πλέον η εταιρία επενδύει στην εξέλιξη αυτοκινήτων με κινητήρες χαμηλότερης κατανάλωσης.
Πώς σχολιάζετε την ταχύτατη ανάκαμψη της Chrysler; Συμμερίζεστε την αισιοδοξία των στελεχών της για το μέλλον της εταιρίας;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης