Αποκάλυψη "C+S": Αγκαλιά με την Saab η Mahindra

Αποκάλυψη "C+S": Αγκαλιά με την Saab η Mahindra

Στα χέρια της Ινδικής Mahindra θα είναι σύντομα η Saab. Πριν λίγες ημέρες έληξε η διορία κατάθεσης προτάσεων και η διορισμένη από το δικαστήριο ομάδα διαχείρισης της πτώχευσης της Saab, μελετάει τις προτάσεις που έχει στα χέρια της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μεταξύ άλλων, πρόταση έχει κάνει και η BMW...

Αποκάλυψη "C+S": Αγκαλιά με την Saab η Mahindra
Στα χέρια της Ινδικής Mahindra θα είναι σύντομα η Saab. Πριν λίγες ημέρες έληξε η διορία κατάθεσης προτάσεων και η διορισμένη από το δικαστήριο ομάδα διαχείρισης της πτώχευσης της Saab, μελετάει τις προτάσεις που έχει στα χέρια της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μεταξύ άλλων, πρόταση έχει κάνει και η BMW αλλά και ένα γκρουπ Κινέζικων εταιρειών. Οι ίδιες πληροφορίες που έχουμε αναφέρουν ότι οι Ινδοί έχουν καταθέσει την πιο συμφέρουσα –για το Σουηδικό κράτος- και ρεαλιστική πρόταση για το μέλλον της Saab, πρόταση, η οποία όπως δείχνουν τα πράγματα σύντομα θα ξεκινήσει και πάλι να παράγει και να εξελίσσει αυτοκίνητα. 
Θυμίζουμε ότι η Saab κατάθεσε αίτηση πτώχευσης μετά και το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με Κινεζικές εταιρείες. Ναυάγιο που προκλήθηκε από την άρνηση των Αμερικανών της GM να «πουλάνε» τεχνολογία στην Saab για κάποιο χρονικό.


Ποια είναι η Mahidra:

Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο δυναμικούς κατασκευαστές οχημάτων στον κόσμο, με 60 χρόνια ιστορία, υψηλή ποιότητα και συνεχείς καινοτομίες.
΄Εχει  συνάψει συμμαχίες με κορυφαίους κατασκευαστές  στις Ηνωμένες πολιτείες, την Ασία και την Ευρώπη και συμμετέχει σε σημαντικές  κοινές επενδύσεις και  εξελιγμένες βιομηχανικές μονάδες στην Ινδία.
Σήμερα ο κύκλος εργασιών του Ομίλου έφθασε τα  $7,1 Δις Δολάρια και απασχολεί περισσότερους από 100,000 ανθρώπους.

Σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της κατέχει ηγετική θέση.  Η Mahindra είναι η μόνη ινδική βιομηχανία που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας αγοράς  στην κατασκευή γεωργικών τρακτέρ.

Στον αυτοκινητιστικό τομέα μπήκε το 1945 με την κατασκευή των Willys Jeep!
Σήμερα ο όμιλος Mahindra είναι παγκόσμιος παίκτης, με πλήρη γκάμα προϊόντων και δραστηριότητες που περιλαμβάνουν κάθε κατηγορία της βιομηχανίας οχημάτων από Δίκυκλα μέχρι Επαγγελματικά Οχήματα, Οχήματα πολλαπλής χρήσης, SUV και  Sedan.

50% μερίδιο αγοράς στην Ινδία για πολλά χρόνια η Mahindra εξαπλώθηκε στις 6 ηπείρους με πωλήσεις σε περισσότερες από 25 χώρες.
H Mahindra είναι η πρώτη Ινδική αυτοκινητοβιομηχανία,  η οποία εισέρχεται δυναμικά στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.  Τον  προσεχή Δεκέμβριο ,  λανσάρει  τη νέα σειρά    Μahindra Goa Pick Up μέσω ενός  εκτεταμένου δικτύου από 330 αντιπροσώπους .

Πρόσφατα αγόρασε  πλειοψηφικό πακέτο  στην  αυτοκινητοβιομηχανία“ Reva Electric Car Co. Ltd,” η οποία μετονομάστηκε σε Mahindra Reva . Η τεχνογνωσία ηλεκτροκίνητων οχημάτων είναι ακόμα ένα επίτευγμα του Ομίλου.
Αγόρασε την κορυφαία εταιρεία στην τεχνολογία και πληροφορική “ Satyam Computer Services”, η οποία μετονομάστηκε σε  Mahindra Satyam.

Ο oμιλος Mahindra έχει διεθνή ακτινοβολία. Ευρίσκεται στον κατάλογο των 200 κορυφαίων , πιο αξιόπιστων εταιρειών, που διαθέτουν την  καλύτερη φήμη στον κόσμο!   Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πρώτες 10 κορυφαίες βιομηχανίες  στην Ινδία. Και σύμφωνα με το Automotive News «είναι η τρίτη ταχύτερα αναπτυσσόμενη βιομηχανία στον κόσμο». (πηγη: www.mahidra.com)



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης