Τίτλοι τέλους για το Dodge Caliber…

Τίτλοι τέλους για το Dodge Caliber…

Μετά από μια πενταετία όχι και τόσο επιτυχημένης παρουσίας, το Caliber αποσύρθηκε από την παραγωγή την περασμένη εβδομάδα. Οι Αμερικανοί παραδέχονται ότι τα τοπικά μικρά αυτοκίνητα (για τις Η.Π.Α. το Caliber θεωρείται όχημα μικρού μεγέθους) ήταν υποδεέστερα των αντίστοιχων ευρωπαϊκών κι ασιατικών...

Τίτλοι τέλους για το Dodge Caliber…
Μετά από μια πενταετία όχι και τόσο επιτυχημένης παρουσίας, το Caliber αποσύρθηκε από την παραγωγή την περασμένη εβδομάδα. Οι Αμερικανοί παραδέχονται ότι τα τοπικά μικρά αυτοκίνητα (για τις Η.Π.Α. το Caliber θεωρείται όχημα μικρού μεγέθους) ήταν υποδεέστερα των αντίστοιχων ευρωπαϊκών κι ασιατικών.
Αυτό έδειξαν άλλωστε και οι πωλήσεις του συγκεκριμένου μοντέλου, το οποίο δημιουργήθηκε το 2006 (επί διοίκησης Mercedes-Benz) ως αντικαταστάτης του Dodge Neon.
Το μέλλον ωστόσο εκτιμάται πολύ πιο λαμπρό για την αμερικανική εταιρία. Ο αντικαταστάτης του Caliber, το Dart που βασίζεται στην Alfa Romeo Giulietta, αναμένεται να δώσει άλλη πνοή για την Dodge στη συγκεκριμένη κατηγορία.
Εσείς τι πιστεύετε;
Επίσης, πόσο αποτελεσματική νομίζετε ότι θα είναι η συνεργασία μεταξύ Chrysler και Fiat, με την εκατέρωθεν «ανταλλαγή» μοντέλων;

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης