Τέρμα τα γκάζια στη Saab

Τέρμα τα γκάζια στη Saab

Στην άμεση εξέλιξη τριών νέων μοντέλων προχωράει η Saab. Η Σουηδική εταιρεία δεσμεύτηκε στους Κινέζους επενδυτές της, ότι θα εξελίξει άμεσα τρία νέα αυτοκίνητα, κάτι που προβλέπει και η συμφωνία που υπέγραψε με τις δύο Κινεζικές εταιρείες.

Τέρμα τα γκάζια στη Saab
Μετά και τα πρώτα Κινέζικα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία της Saab, τα χαμόγελα επέστρεψαν για τα καλά στους Σουηδούς, που βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον.
Πλέον η εταιρεία προχωράει στην εξέλιξη τριών νέων μοντέλων. Η Σουηδική εταιρεία δεσμεύτηκε στους Κινέζους επενδυτές της, ότι θα εξελίξει άμεσα τρία νέα αυτοκίνητα, κάτι που προβλέπει και η συμφωνία που υπέγραψε με τις δύο Κινεζικές εταιρείες.
Η συμφωνία αυτή φέρνει ζεστό χρήμα στα ταμεία της Saab ύψους περίπου 245 εκ. ευρώ. Τα μοντέλα που προχωράνε οι Σουηδοί είναι το μικρό 9-1, ένα μεγάλο SUV (μεγαλύτερο του 9-4Χ) που θα ονομαστεί 9-6Χ και μίας… λιμουζίνας, που θα τοποθετηθεί πάνω από το 9-5 και πιθανότατα θα ονομαστεί 9-7.
Και όχι μόνο, αφού έξτρα χρήμα θα λάβει η Saab μετά την έγκριση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων για την πώληση του 50,1% της περιουσίας της εταιρείας, σε σουηδική σύμπραξη κτηματομεσιτών…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης