GP Ουγγαρίας: Νικητής στο θρίλερ ο Φέτελ!

GP Ουγγαρίας: Νικητής στο θρίλερ ο Φέτελ!

Ο Γερμανός κατάφερε να φέρει τη Ferrari στο μεσαίο σκαλί του βάθρου, εκμεταλλευόμενος την κακή μέρα και τα λάθη των Mercedes

GP Ουγγαρίας: Νικητής στο θρίλερ ο Φέτελ!
Ο Γερμανός κατάφερε να φέρει τη Ferrari στο μεσαίο σκαλί του βάθρου εκμεταλλευόμενος την κακή μέρα και τα λάθη των Mercedes.

Αφιέρωσε τη νίκη στον αδικοχαμένο Jules Bianchi. Πίσω του τερμάτισαν οι δυο Red Bull, ενώ o Kvyat ανέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο βάθρο.

Η σημαντική πτώση της θερμοκρασίας κατά δέκα βαθμούς σε σχέση με τις δυο προηγούμενες μέρες έδωσε μια ανάσα σε οδηγούς, μηχανές και ελαστικά. Στον αέρα δεν ξεπέρασε τους 22 βαθμούς και στο οδόστρωμα ήταν οριακά πάνω από 40 βαθμούς.

Κλείσιμο
Με το ακάθαρτο μέρος στην εκκίνηση ν' αποτελεί μειονέκτημα, τα προσπεράσματα εξαιρετικά δύσκολα και το κομμάτι της ευθείας εκκίνησης τερματισμού να έχει μήκος 610 μέτρα από τη θέση του Hamilton μέχρι την πρώτη στροφή, όλοι είχαν ιδιαίτερη αγωνία για την εκκίνηση.

Ο Massa δεν τοποθέτησε σωστά τη Williams, οπότε ο γύρος σχηματισμού επαναλήφθηκε και οι γύροι αγώνα μειώθηκαν σε 69. Πήρε μάλιστα ποινή 5 δευτερολέπτων γι' αυτό, την οποία εξέτισε πριν την πρώτη αλλαγή ελαστικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης