Wrooom!!!!!!!

Wrooom!!!!!!!

Οι κόκκινοι ξεφάντωσαν στα χιόνια στη Μαντόνα ντι Καμπίλιο με τον Φερνάντο Αλόνσο να κερδίζει ακόμη και στους αγώνες επίδειξης στον πάγο που έγιναν με τα Fiat 500 αλλά και καρτ.

Wrooom!!!!!!!

Οι κόκκινοι ξεφάντωσαν στα χιόνια στη Μαντόνα ντι Καμπίλιο με τον Φερνάντο Αλόνσο να κερδίζει ακόμη και στους αγώνες επίδειξης στον πάγο που έγιναν με τα Fiat 500 αλλά και καρτ.

Ο Ισπανός στα καρτ στον πάγο ήταν άπιαστος αν και τον ακολούθησε κατά πόδας ο Φελίπε Μάσα. Ο Νικ Χέιντεν οδηγός της Ducati ήταν 3ος μπροστά από τον protégé της Ferrari, Ζούλς Μπιάνκι το Βαλεντίνο Ρόσι και τους δοκιμαστές Μαρκ Ζενέ και Τζιανκάρλο Φισικέλα.

Ο Αλόνσο δεν άφησε κανένα περιθώριο στους υπόλοιπους και όταν άλλαξαν όχημα
και βρέθηκαν από τα καρτ στα Fiat 500. Απλά πίσω του εναλλάχθηκαν οι δυο οδηγοί της Ducati με το Χέιντεν να τερματίζει 2ος και το Ρόσι στην 3η θέση.

Ο Λούκα Μπάντοερ έκανε μια τελευταία τιμητική εμφάνιση στο κόκπιτ της F1 οδηγώντας την με ειδικά ελαστικά με καρφιά στην παγωμένη λίμνη.
Ο ήχος του V8 της Ιταλικής εταιρείας βίασε την ησυχία των παγωμένων κορυφών στις Δολομιτικές Άλπεις.

Κλείσιμο
Κοντά στην ομάδα βρέθηκε και ο πρόεδρος Λούκα ντι Μοντεζέμολο που μίλησε στον Τύπο:
«Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ακόμη ξυπνάω τα βράδια και σκέφτομαι τον αγώνα στο Άμπου Ντάμπι. Βέβαια πρέπει να επικεντρωθούμε στο μέλλον. Δουλεύουμε πολύ σκληρά πάνω στο νέο μονοθέσιο. Κάναμε και τις απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις στη δομή και τη διάρθρωση της ομάδας. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν και όσον αφορά στην αξιοπιστία και όσον αφορά στην ταχύτητα. Πέρυσι χάσαμε τον τίτλο λόγω της απόδοσής μας στο πρώτο μισό της σεζόν. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα χρονιά. Έχουμε ακόμη κάποια θέματα ανοιχτά όσον αφορά στους νέους κανονισμούς και φυσικά πρέπει να δούμε πόσο ανταγωνιστικά είναι τα μονοθέσια των αντιπάλων μας».

Αναφερόμενος στο σχόλιο του Αλόνσο όσον αφορά το Μ.Σουμάχερ και το πόσο δυνατός θα παρουσιαστεί φέτος, ο Ιταλός τόνισε: «Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τους πρώτους αγώνες. Σίγουρα όλες αυτές οι προβλέψεις είναι ενδιαφέρουσες για τα media και τους φιλάθλους. Ο Αλόνσο λέει ότι είναι ο Μίκαελ φαβορί, ο Μάσα λέει ότι είναι ο Χάμιλτον, πιθανόν ο Μίκαελ να αναφερθεί στο Φέτελ γενικά δεν υπάρχει κάτι νέο σ’ όλο αυτό. Βέβαια ο Μίκαελ είναι ακόμη στην καρδιά μου και φυσικά μέρος της ιστορίας της Ferrari. Εκτιμώ ότι τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Ξέρω ποιος οδηγός είναι ο καλύτερος στον κόσμο, απλά δε θα σας το πω…» κατέληξε χαμογελώντας ο Μοντεζέμολο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης