Aston Martin Varekai: Το πρώτο SUV της εταιρείας

Aston Martin Varekai: Το πρώτο SUV της εταιρείας

Για το 2019 είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση του πρώτου SUV στην ιστορία της Aston Martin. Η βρετανική φίρμα επιβεβαίωσε την άφιξη του μοντέλου και την ονομασία που θα υιοθετήσει.

Aston Martin Varekai: Το πρώτο SUV της εταιρείας
Έτοιμη να εισέλθει στην ανερχόμενη κατηγορία των SUV είναι η Aston Martin, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα το μοντέλο παραγωγής θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2019. Αναφορικά με την ονομασία του αυτοκινήτου, τελικά δεν θα φέρει τον κωδικό DBX, όπως συνέβαινε με το εικονιζόμενο Concept, καθώς οι Βρετανοί επέλεξαν το όνομα Varekai. 

Πηγές από την Aston Martin αναφέρουν πως στον αισθητικό τομέα θα έχουμε ένα αρκετά δυναμικό σύνολο, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και την εμβληματική μάσκα της εταιρείας στο εμπρόσθιο μέρος. Στόχος είναι η δημιουργία ενός υπερ-πολυτελούς SUV που θα μπορέσει να ανταγωνιστεί την Lamborghini Urus σε εμφάνιση.

Για την κίνηση της Aston Martin Varekai θα φροντίζει-κατά πάσα πιθανότητα-ο 4λιτρος V8 Bi Turbo της Mercedes-AMG, όπου σε συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρες η απόδοση μπορεί να ξεπερνά ακόμη και τα 600 άλογα. Επίσης, το Plug-In υβριδικό σύνολο θα έχει αυτονομία κίνησης με ηλεκτρική ενέργεια για 80-100 χιλιόμετρα περίπου. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης