Στα μέσα της χρονιάς η νέα BMW Z4

Στα μέσα της χρονιάς η νέα BMW Z4

Πηγές από την BMW επιβεβαίωσαν πως η παρουσίαση της νέας Z4 θα γίνει-τελικά-μέσα στο καλοκαίρι και θα βρίσκεται πολύ κοντά στο πρωτότυπο που είδαμε την προηγούμενη χρονιά.

Στα μέσα της χρονιάς η νέα BMW Z4
Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που η BMW ανακοίνωσε πως η νέα Z4 εξελίσσεται από κοινού με την επερχόμενη Toyota Supra. Όπως είναι φυσικό, μέχρι και σήμερα, τα δύο μοντέλα συγκεντρώνουν τους προβολείς της δημοσιότητας, καθώς αποτελούν τους πρώτους καρπούς της ουσιαστικής συνεργασίας των BMW & Toyota. 

Μετά την παρουσίαση της αγωνιστικής έκδοσης της Supra στην έκθεση της Γενεύης, στελέχη της BMW αποκάλυψαν πως θα δούμε τη νέα Z4 μέσα στο καλοκαίρι, ενώ το πρώτο της ντεμπούτο αναμένεται στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο. 

Όπως είναι ήδη γνωστό, το γερμανικό μοντέλο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε roadster έκδοση (σε κουπέ η Supra) και στη βάση της γκάμας των μηχανικών συνόλων θα τοποθετηθεί ένα 2λιτρο τούρμπο μοτέρ βενζίνης απόδοσης κοντά στα 250 άλογα. Επίσης, στον κορυφή θα υπάρξει ένας 6κύλινδρος κινητήρας ισχύος 400 ίππων (η κίνηση θα περνά στον πίσω άξονα μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη).

Κλείσιμο
Τέλος, σχετικά με την αισθητική που θα υιοθετήσει η νέα Z4 περιμένουμε πολλές ομοιότητες με το εικονιζόμενο πρωτότυπο που παρουσίασε το 2017 η BMW. 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης