Η Jeep ετοιμάζει super premium μοντέλο

Η Jeep ετοιμάζει super premium μοντέλο

Τη θέση της ανάμεσα στους παραδοσιακούς premium κατασκευαστές επιθυμεί να ενισχύσει η Jeep, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής της αμερικάνικης φίρμας.

Η Jeep ετοιμάζει super premium μοντέλο
Ο Όμιλος FCA συνεχίζει να επενδύει στην Jeep με σκοπό να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το image της φίρμας. Νεότερες πληροφορίες για τα σχέδια της φίρμας έδωσε ο επικεφαλής της εταιρείας, Mike Manley, ο οποίος δήλωσε κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Γενεύης πως η Jeep θα κατασκευάσει ένα νέο super premium μοντέλο. Το συγκεκριμένο θα τοποθετηθεί στην γκάμα πάνω από το Grand Cherokee και θα λανσαριστεί το 2020.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της φίρμας δεν διευκρίνισε αν το επερχόμενο 7θέσιο Grand Wagoneer θα παίξει αυτόν τον ρόλο ή αν θα υπάρξει ένα νέο project προς αυτή την κατεύθυνση. Πηγές από την Jeep υποστηρίζουν, πάντως, πως το μοντέλο παραγωγής που θα προκύψει θα μπορεί να ανταγωνιστεί απευθείας τα αυτοκίνητα του γερμανικού μπλοκ που μονοπωλούν το ενδιαφέρον έως αυτή τη στιγμή.  

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως η επέκταση της γκάμας της εταιρείας περιλαμβάνει ακόμη ένα μοντέλο που θα ενταχθεί στη μίνι κατηγορία και πιθανότατα θα βασίζεται στην επόμενη γενιά του Fiat Panda. 

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης