To VW up! GTI επί ελληνικού εδάφους

To VW up! GTI επί ελληνικού εδάφους

Η VW λανσάρει στην ελληνική αγορά την ισχυρότερη έκδοση στην γκάμα του μίνι μοντέλου της. Δείτε τις τιμές του up! GTI και τον εξοπλισμό του.

To VW up! GTI επί ελληνικού εδάφους
Σε επίπεδο εμφάνισης το up! GTI φέρει διαφορετικό εμπρόσθιο προφυλακτήρα με την χαρακτηριστική κόκκινη ρίγα, νέα πιο μυώδη σπόιλερ & ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Παράλληλα πίσω έχουμε την διπλή απόληξη της εξάτμισης και έναν μεγάλο διαχύτη. Aνάλογες είναι οι αισθητικές αλλαγές και στην καμπίνα του μοντέλου που θυμίζουν ότι πρόκειται για την ισχυρότερη version.

Το ισχυρότερο στην γκάμα up! κινείται από τον 1.000άρη TSI κινητήρα που για την περίσταση αποδίδει 110 ίππους & 200 Nm ροπής. Προσφέρει στο αμάξωμα τελική 195 km/h και επιτάχυνση 0-100 σε 8,8 sec. Eπίσης, συγκριτικά με τις υπόλοιπες εκδόσεις, έχουμε νέο set up ανάρτησης με χαμηλότερο ύψος κατά 15 χλστ.

Το νέο VW up! GTI κοστίζει στη χώρα μας 15.620 ευρώ στην 3θυρη έκδοσή του και 15.990 ευρώ για το 5θυρο. Ο εξοπλισμός είναι πλήρης και εκτός των παραπάνω που αναφέραμε περιλαμβάνονται στάνταρ ESP με Hill Hold, 6 αερόσακοι, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικοί καθρέπτες, θερμαινόμενα εμπρόσθια καθίσματα, κλιματισμός, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 5 ιντσών και κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό.

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης