Νέο SUV από την Mitsubishi

Νέο SUV από την Mitsubishi

H ιαπωνική φίρμα θα επικεντρωθεί από δω και στο εξής στην κατασκευή SUV & Crossover, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ετοιμάζει άμεσα ένα ακόμη μοντέλο στις συγκεκριμένες κατηγορίες. 

Νέο SUV από την Mitsubishi
Τις προθέσεις της Mitsubishi αποκάλυψε πρόσφατα ο αντιπρόεδρος σχεδιασμού της φίρμας, Tsuneshiro Kunimoto, o οποίος ανέφερε σε Μέσα Ενημέρωσης πώς μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένουμε ένα νέο SUV. 

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το νέο μοντέλο θα αντικαταστήσει το Pajero κατά πάσα πιθανότητα, το οποίο μετρά αρκετά χρόνια στην αγορά & κυκλοφορεί σε αρκετές χώρες, εκτός των ΗΠΑ. Η συμμαχία Renault-Nissan-Mitsubishi θα μπορεί επίσης να προσφέρει αρκετά κοινά τεχνικά και μη στοιχεία (όπως η υβριδική τεχνολογία), με σκοπό να μειωθεί το κόστος παραγωγής, ενώ ας μην ξεχνάμε την παράδοση που έχει δημιουργήσει η τελευταία, από την συμμετοχή της σε φημισμένους αγώνες αντοχής, όπως το Ράλι Ντακάρ.

Τέλος, παραμένει άγνωστο το πότε το νέο μοντέλο της Mitsubishi θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του, ενώ όπως ανέφερε ο Kunimoto, ήδη έχουν ξεκινήσει οι δοκιμές εξέλιξης.

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης