Kαι υβριδική Skoda Superb

Kαι υβριδική Skoda Superb

Σε ένα περίπου χρόνο η γκάμα της Superb θα αποκτήσει μια plug-in υβριδική, η οποία εκτός από οικονομία καυσίμου θα προσφέρει και υψηλή απόδοση.

Έρχεται το 2019 η υβριδική Skoda Superb
Στα μέσα του 2019 θα λανσαριστεί η υβριδική Superb, με τη Skoda να υπόσχεται ένα αποδοτικό σύνολο με χαμηλή κατανάλωση. Επίσης, η συνολική αυτονομία κίνησης με ηλεκτρική ενέργεια αναμένεται κοντά στα 50 χιλιόμετρα, ενώ το κινητήριο σύνολο θα είναι ίδιο με εκείνο που έχουμε γνωρίσει μέσω του Passat.

Θυμίζουμε πως το υβριδικό σύστημα του Passat GTE αποτελείται από κινητήρα βενζίνης 1.4 TSI, απόδοσης 156 PS και ηλεκτρικό μοτέρ 115 PS. Η συνδυαστική ισχύς ανέρχεται σε 218 PS. Η Volkswagen ανακοινώνει μέση κατανάλωση μόλις 1,6 lt/100 km (37 g/km), τόσο για το sedan όσο και το Variant. Εφόσον οι μπαταρίες είναι φορτισμένες, ο οδηγός του Passat GTE μπορεί να επιλέξει ανά πάσα στιγμή την ηλεκτροκίνηση (E-Mode) με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τέλος, να σημειώσουμε πως το λανσάρισμα της Plug-In υβριδικής έκδοσης αναμένεται να συνδυαστεί με μια μικρή αισθητική ανανέωση του μοντέλου.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης