Επετειακές εκδόσεις για την Alfa Romeo

Επετειακές εκδόσεις για την Alfa Romeo

H ιταλική φίρμα παρουσιάζει στην έκθεση της Γενεύης δύο νέες εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής για τις Alfa Romeo Giulia & Stelvio, οι οποίες θα είναι αφιερωμένες στην πίστα του Nurburgring.

Επετειακές εκδόσεις για την Alfa Romeo
Η “Nürburgring” έκδοση των Giulia & Stelvio θα φέρει το σήμα “Nring” και θα αφορά μόνο 108 μονάδες για το κάθε μοντέλο. Πρόκειται για έναν συμβολικό αριθμό καθώς τόσα χρόνια μετρά και η ιστορία της φίρμας.  Παράλληλα η εν λόγω version συνδυάζεται αποκλειστικά με την κορυφαία έκδοση που κινείται από τον 2,9 V6 Bi-Turbo των 510 ίππων & των 600 Nm ροπής. 

Και στις δύο περιπτώσεις, τα ιταλικά μοντέλα ξεχωρίζουν από τις διάφορες στιλιστικές λεπτομέρειες. Πιο αναλυτικά έχει χρησιμοποιηθεί η χαρακτηριστική ματ γκρι βαφή, βρίσκουμε νέες επενδύσεις σε καθρέπτες & μάσκα, ενώ οι μαύρες ζάντες σε συνδυασμό με τα στάνταρ κεραμικά φρένα δημιουργούν ένα «αγωνιστικό» σε εμφάνιση σύνολο. 

Στο εσωτερικό των ιταλικών μοντέλων υπάρχουν περισσότερες επενδύσεις από carbon και τα αγωνιστικού τύπου καθίσματα της Sparco. Παράλληλα, βρίσκουμε ένα νέο αναβαθμισμένο ηχοσύστημα της Harman Kardon. 

Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης