Οι πρεμιέρες της Honda στην Γενεύη

Οι πρεμιέρες της Honda στην Γενεύη

Η Honda έδωσε τα πρώτα στοιχεία των νέων της μοντέλων που θα παρουσιάσει στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου, στα οποία ξεχωρίζει η πρώτη Ευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου CR-V, αλλά και η πρεμιέρα του νέου Jazz X-Road.

Οι πρεμιέρες της Honda στην Γενεύη
Η νέα γενιά του Honda CR-V  θα είναι λοιπόν στη Γενεύη για πρώτη φορά σε έκδοση παραγωγής, ακολουθώντας την πρώτη επίσημη παρουσίαση του μοντέλου ως πρωτότυπο στην περασμένη Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Το νέο SUV θα έχει για πρώτη φορά στην Ευρώπη υβριδική έκδοση, ενώ δεν αποκλείεται να προσφερθεί χωρίς diesel κινητήρα. Σε ό,τι αφορά τώρα στο Jazz X-Road, με βάση τα όσα ανακοινώνει η Honda πρόκειται για μια έκδοση με crossover χαρακτηριστικά του μικρού μοντέλου, το οποίο θα φέρει μαύρα πλαστικά προστατευτικά στο αμάξωμά του, «ποδιές» στους προφυλακτήρες, αλλά και ειδικής σχεδίασης 16 ιντσών ζάντες.

Το νέο Honda Jazz X-Road θα συνδυαστεί με τον 1.300άρη κινητήρα βενζίνης των 103 ίππων της εταιρείας. Προς το παρόν, η Honda δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα κάποια φωτογραφία του μοντέλου. Μαζί με τα παραπάνω μοντέλα στη Γενεύη η Honda θα παρουσιάσει και τα πιο πρόσφατα ηλεκτρικά της πρωτότυπα, όπως το Urban EV
(από την Έκθεση της Φρανκφούρτης), το Sports EV (από την Έκθεση του Τόκιο) και το
Κλείσιμο
πρωτότυπο NeuV, που παρουσιάστηκε πέρυσι στην Έκθεση CES του Λας Βέγκας. Το παρών τέλος θα δώσουν και το νέο αγωνιστικό Civic Type R TCR, μαζί με το NSX GT3 και τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της Honda σε MotoGP, SBK και Ράλι Ντακάρ.

2018 Honda Civic TCR
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης