Peugeot Bipper: Ο επαγγελματίας στα καλύτερά του!

Peugeot Bipper: Ο επαγγελματίας στα καλύτερά του!

Το Peugeot Bipper απευθύνεται στον επαγγελματία που αναζητά ένα ευέλικτο όχημα ειδικά σχεδιασμένο για χρήση στην πόλη. Ευκίνητο και εργονομικό, το Bipper συνδυάζει τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις, που του επιτρέπουν να σταθμεύει οπουδήποτε, με το ευρύχωρο εσωτερικό.

Peugeot Bipper: Ο επαγγελματίας στα καλύτερά του!

Αποτελεί μια οικονομικά συμφέρουσα επιλογή, αφού έχει περιορισμένο κόστος χρήσης χάρη στην εύκολη συντήρησή του και τον χαμηλής κατανάλωσης κινητήρα HDi που σέβεται το περιβάλλον. Τώρα με τιμή απόκτησης στα 11.860 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) το γαλλικό μοντέλο αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον επαγγελματία.

Με το Bipper και τους τεχνολογικά εξελιγμένους κινητήρες της Peugeot που το εξοπλίζουν, η οδήγηση γίνεται πραγματικά απολαυστική. Οι δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές με τις στρογγυλεμένες γωνίες εκφράζουν το σύγχρονο και στιβαρό του χαρακτήρα. Τα τέσσερα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει το Bipper είναι οι περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις, η οικονομία στη χρήση, η ευχάριστη οδήγηση και το ξεχωριστό στυλ. Τα χαρακτηριστικά αυτά αναδεικνύουν ένα γνήσιο επαγγελματικό αυτοκίνητο, ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση.

Όταν επιλέγετε ένα Bipper, δεν επιλέγετε απλά ένα επαγγελµατικό αυτοκίνητο, αγοράζετε έναν δυνατό συνεργάτη ο οποίος σας προσφέρει 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση (ή 100.000 χλμ), χαμηλή κατανάλωση , χαμηλά κόστη χρήσης και αποδεδειγμένη αξιοπιστία με πολλούς ευχαριστημένους χρήστες.

Κλείσιμο
57414-grolo5h764

57423-wyf2e158xx

57663-1g6rncpq2b

Η μεγάλη του επιτυχία όμως είναι ότι καταφέρνει να είναι άνετο και να προσφέρει όλες τις ανέσεις ενός επιβατικού με περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις και δυνατότητα κίνησης στον πράσινο δακτύλιο κάθε μέρα. Αποκτήστε το Peugeot Bipper στην καλύτερη τιμή της αγοράς με 11.860 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) στην έκδοση με τον 1.300άρη ντίζελ που προσφέρει εξαιρετική οικονομία καυσίμου. Ας δούμε τα βασικά σημεία του μοντέλου.

ΕΥΧΡΗΣΤΟ: Το συµπαγές αµάξωµα του Bipper το καθιστά πραγµατικά εύχρηστο. Η πολύ καλή ορατότητα που προσφέρει η θέση του οδηγού, η εργονοµική θέση οδήγησης, η ποιοτική οδηγική συµπεριφορά του σε όλους τους τύπους διαδροµών, αστικούς, περιαστικούς, αγροτικούς, καθιστούν το Bipper φιλικό σε δύσκολες συνθήκες οδήγησης ή στάθµευσης.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΔΟΜΗ: O εµπρός προφυλακτήρας, υπογραµµίζει το δυναµισµό του Bipper. Ο πίσω προφυλακτήρας αποκαλύπτει το χαµηλό δάπεδο του Bipper, διευκολύνοντας τις φορτοεκφορτώσεις. Tα πλαϊνά προστατευτικά κατά µήκος του αµαξώµατος σε συνδυασµό µε τους προφυλακτήρες, προστατεύουν το Bipper σας από τα συχνά µικροχτυπήµατα κατά τη διάρκεια της οδήγησης και ιδιαίτερα µέσα στην πόλη. Η εργονοµική θέση οδήγησης, η εξαιρετική ορατότητα µπροστά και στο πλάϊ, οι επιδόσεις των κινητήρων που το εξοπλίζουν, το καθιστούν ευέλικτο στην πόλη και δυνατό στο δρόµο.

ΑΝΕΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ: Συμπαγές αλλά πολύ άνετο, με μικρές διαστάσεις και μεγάλο ωφέλιμο όγκο,το Bipper εμφανίζεται φιλικό στους ελιγμούς. Η εργονομική θέση οδήγησης, η εξαιρετική ορατότητα μπροστά και στο πλάϊ, οι επιδόσεις οτυ κινητήρα, το καθιστούν ευέλικτο στην πόλη και δυνατό στο δρόμο.

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ: Αξιοπρόσεκτη φωτεινότητα και ορατότητα. Οι διαστάσεις του παρµπρίζ, οι µεγάλες επιφάνειες των παραθύρων µπροστά, τα καθίσµατα µεσαίου ύψους του οδηγού – συνοδηγού εξασφαλίζουν µια αξιοπρόσεκτη ορατότητα και εξαιρετική φωτεινότητα. Το εργονοµικό ταµπλό του Bipper, διαθέτει 12 χώρους αποθήκευσης µικροαντικειµένων για τους επιβάτες. Χρήσιµοι χώροι όταν πηγαίνετε στην εργασία σας, για τη µεταφορά χαρτιών, ντοσιέ, εργαλείων, τηλεφώνων και άλλων απαραίτητων αξεσουάρ της δουλειάς σας.

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ: Επειδή περνάτε πολλές ώρες στο Βipper σας, τα καθίσµατα σχεδιάστηκαν γι΄αυτό το σκοπό, µε γενναιόδωρες διαστάσεις για να σας προσφέρουν άνεση κατά τη διάρκεια της ηµέρας. Κάτι ανάµεσα σε επιβατικό και επαγγελµατικό, τα εργονομικά καθίσµατα του Bipper διευκολύνουν την πρόσβαση του οδηγού – συνοδηγού στο χώρο επιβατών, εξασφαλίζοντας µία αξιοπρόσεκτη άνεση.

100% ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΜΟΣ ΧΩΡΟΣ: Παρά το μικρό της μέγεθος, το BIPPER προσφέρει ένα ελάχιστο ωφέλιμο όγκο 2,5 m³ για ωφέλιμο φορτίο μέχρι 610 κιλά! Το BIPPER είναι επομένως 20% μικρότερο από τα minivans στην αγορά. Ο χώρος φόρτωσης, κυβισμένος, ίσιος και επίπεδος, έχει πάτωμα με μήκος 1.523μ και μπορεί να φιλοξενήσει εύκολα ογκώδη αντικείμενα.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ -Αερόσακοι: Το Bipper διαθέτει αερόσακο οδηγού στο βασικό εξοπλισµό. Το Bipper χρησιμοποιεί καινοτόµες λύσεις για την προστασία των επιβατών. Η ενισχυµένη δοµή του διατηρεί την ακεραιότητα της καµπίνας των επιβατών, ενώ περιορίζει τον κίνδυνο να εισχωρήσει σε εαυτή ο κινητήρας σε περίπτωση πρόσθιας σύγκρουσης

Πλούσιος βασικός εξοπλισμός με 11.860 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ)
Κεντρικό κλείδωμα θυρών με τηλεχειρισμό
Ηλεκτρικά πράθυρα οδηγού – συνοδηγού
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες
Ραδιοφωνική προεγκατάσταση με ηχεία και κεραία
Αναπτήρας και αποσπώμενο σταχτοδοχείο και πρίζα 12V
Πρίζα 12V στην κεντρική κονσόλα
Air Condition
Λασπωτήρες για τους εμπρός και πίσω τροχούς
Προστατευτική επένδυση PVC πατώματος χώρου φόρτωσης
Φωτισμός στο χώρο φόρτωσης και αποσπώμενος επαναφορτιζόμενος φακός
6 σημεία πρόσδεσης στο χώρο φόρτωσης
Εξωτερικά πλαινά προστατευτικά σε μαύρο χρώμα
Πτυσσόμενη διαχωριστική γρίλια μεταξύ χώρου φόρτωσης και επιβατών με αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού

57708-8etyhg3q2d

57723-acbj20ld6i

57747-lxxs1d33rs

57750-28wtop2bgv

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης