H Kia παρουσιάζει νέο SUV

H Kia παρουσιάζει νέο SUV

Η Kia παρουσίασε σε πρωτότυπη μορφή το νέο της SUV με την ονομασία «SP», το οποίο θα οδηγήσει σε ένα νέο compact μοντέλο του είδους.

H Kia παρουσιάζει νέο SUV
Η παρουσίαση του νέου Kia SP Concept έγινε κατά τη διάρκεια της φετινής Έκθεσης Αυτοκινήτου του Νέου Δελχί και αφορμή για τη δημιουργία του είναι η είσοδος της Kia στην αγορά της Ινδίας για πρώτη φορά στην ιστορία. Το νέο μοντέλο διαθέτει μια αρκετά μοντέρνα εμφάνιση, σε ένα 5θυρο υπερυψωμένο αμάξωμα με πολύ δυναμικό εμπρόσθιο τμήμα στο οποίο ξεχωρίζει η διπλή σειρά φώτα, που πλαισιώνουν τη μάσκα της εταιρείας.

Παράλληλα, η Kia παρουσίασε το νέο της μοντέλο και με διχρωμία στο αμάξωμα (πορτοκαλί με λευκή οροφή), ενώ υπάρχουν ζάντες αλουμινίου με εντυπωσιακή σχεδίαση, λεπτοί πλαϊνοί καθρέπτες και χειρολαβές θυρών ενσωματωμένες μέσα στο αμάξωμα. Περαιτέρω στοιχεία για το πρωτότυπο δεν αποκαλύπτονται από την Kia, με την εταιρεία να τονίζει ότι δεν θα έχει πολλές διαφορές από το μοντέλο παραγωγής, το οποίο θα παρουσιαστεί σύντομα (αναμένεται το 2019).

Η κατασκευή του θα γίνεται στην Ινδία, στο νέο εργοστάσιο της εταιρείας στη χώρα. Η διάθεσή του όπως προείπαμε θα γίνει σίγουρα στην αγορά της χώρας, ενώ δεν αποκλείεται να λανσαριστεί και σε άλλες αγορές παγκοσμίως.

Kia SP 640 (2)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης