VW: Θα παράγει 1.500 ηλεκτρικά οχήματα την ημέρα

VW: Θα παράγει 1.500 ηλεκτρικά οχήματα την ημέρα

Η VW έχει ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο προγράμματα σε ότι αφορά την παρουσίαση νέων ηλεκτρικών μοντέλων και μέρος αυτού αποτελεί και η αναδιάρθρωση του εργοστασίου στο Ζικχάου ώστε να αποτελέσει τον πυρήνα της παραγωγής ηλεκτρικών μοντέλων.

VW: Θα παράγει 1.500 ηλεκτρικά οχήματα την ημέρα
Μέχρι τώρα η Volkswagen έχει επιβεβαιώσει την παρουσίαση των I.D. χάτσμπακ, I.D. Crozz crossover και I.D. Buzz minivan ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει θα προκύψουν και δύο ακόμα μοντέλα με την ονομασία I.D. AEROe και I.D. Lounge. Προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες που θα δημιουργήσει μια τόος διευρυμένη γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων η εταιρία εκσυγχρονίζει το εργοστάσιο στο Ζικχάου το οποίο προορίζεται να γίνει η βασική μονάδα παραγωγής για τα ηλεκτρικά μοντέλα.

Στόχος είναι να δημιουργηθούν οι υποδομές ώστε να υπάρχει δυνατότητα ημερήσιας παραγωγής 1.500 αυτοκινήτων. Αν και αυτό μεταφράζεται σε περίπου 550.000 μονάδες το χρόνο, είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί υποστήριξη και από άλλα εργοστάσια ώστε να επιτευχθεί η παραγωγή άνω του ενός εκατομμυρίου μονάδων το χρόνο που αποτελεί και το στόχο που έχει θέσει η VW. Το βάρος για την υποστήριξη της ηλεκτρικής παραγωγής αναμένεται να αναλάβουν κάποια από τα εργοστάσια του ομίλου στην Κίνα. Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο από το εργοστάσιο του Ζικχάου θα είναι το I.D. χάτσμπακ του οποίου η παραγωγή θα ξεκινήσει το 2019.

volkswagen-id-countdown-e-hatchback-confirmed-for-late-2019-production-start_10harpi640
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης