Το Fiat Tipo "έκλεισε" τα 30

Το Fiat Tipo "έκλεισε" τα 30

Το Fiat Tipo παρουσιάστηκε στο κοινό στις 26 Ιανουαρίου 1988, γιορτάζοντας πλέον 30 χρόνια λειτουργικότητας, απλότητας και προσωπικότητας στη γκάμα της ιταλικής εταιρείας.

Το Fiat Tipo "έκλεισε" τα 30
Το Fiat Tipo
έκανε το ντεμπούτο του στις 26 Ιανουαρίου 1988. Το μοντέλο ήταν ο διάδοχος του Fiat Ritmo, το οποίο είχε με την σειρά του αντικαταστήσει το Fiat 128. Το αρχικό Fiat Tipo ήταν ένα πραγματικά καινοτόμο concept. Οι μηχανικοί της Fiat σχεδίασαν ένα αυτοκίνητο ικανό να έχει ανώτερο χειρισμό, απόδοση, άνεση και ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς, εστιάζοντας όπως ποτέ άλλοτε στην εργονομία. Το Tipo ξεχώρισε για την προσοχή στην λεπτομέρεια της κατασκευής του, χρησιμοποιώντας καινοτόμες κατασκευαστικές τεχνολογίες και υλικά υψηλής ποιότητας έτσι ώστε να εγγυάται αξιοπιστία και ποιότητα.

Το αυτοκίνητο εκτιμήθηκε για την λειτουργικότητα, την απλότητα και την προσωπικότητα του. Τα χαρακτηριστικά αυτά έχει «δανειστεί» και το σύγχρονο Fiat Tipo, το οποίο υποδηλώνει το πνεύμα του προκατόχου του. Είναι ένα μοναδικό μείγμα τεχνολογίας, στιβαρότητας και ευχρηστίας, το οποίο έχει κατακτήσει την κατηγορία C με την πρακτικότητα του.

Κλείσιμο
Το Tipo έχει συμπεριληφθεί μεταξύ των τριών κορυφαίων best-sellers το 2017 στην Ιταλία και ήταν ο ηγέτης της κατηγορίας C με μερίδιο αγοράς 20.7 τοις εκατό κατά την διάρκεια του έτους. Το αυτοκίνητο επιλέχθηκε από περισσότερος από 180.000  οδηγούς στην περιοχή της EMEA. Επιπλέον, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, είναι το αυτοκίνητο με την μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ευρώπη στην κατηγορία C.

Tipo 4d 640
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης