Νέες εικόνες της BMW Σειρά 8

Νέες εικόνες της BMW Σειρά 8

Πλησιάζει η μέρα για την αποκάλυψη της νέας σειράς 8 της BMW και πληθαίνουν οι αναφορές για το μοντέλο και οι νέες εικόνες. Η πλέον πρόσφατη φωτογραφία του αυτοκινήτου, δείχνει τα εντυπωσιακά πίσω φώτα που αποτελούνται από led’s και μας προϊδεάζει για το δυναμικό σχεδιασμό του αυτοκινήτου.

Νέες εικόνες της BMW Σειρά 8
Η σιλουέτα που σιγά-σιγά αποκαλύπτεται για τη νέα Σειρά 8 της BMW, είναι αν μη τι άλλο ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Αυτό το σαββατοκύριακο θα κάνει ντεμπούτο στην πίστα της Daytona- όπως αρμόζει στο εντυπωσιακό Γερμανικό coupe. Η αρχή των διαρροών έγινε μέσω Facebook, εκεί που άρχισαν να εμφανίζονται «τυχαία» εικόνες από συγκεκριμένα μέρη του αμαξώματος.

Κλείσιμο
2019-bmw-8-series-official-boi-530

 Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να μάθουμε για το μοντέλο, αμέσως μετά την εμφάνισή του στην αμερικάνικη πίστα και μέχρι τότε μένουμε με τις πρώτες εικόνες που αφήνουν τη φαντασία να οργιάζει. Αναμφίβολα, το κορυφαίο coupe της BMW θα είναι ένα πολύ εντυπωσιακό αυτοκίνητο σε εμφάνιση, ενώ θα έχει και την αφρόκρεμα της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί η Γερμανική εταιρεία.

2019-bmw-8-series-official-boi-640
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης