Ένα μοναδικό Range Rover Velar από τη Lumma

Ένα μοναδικό Range Rover Velar από τη Lumma

Η Lumma Design, μία από τις πιο γνωστές εταιρείες βελτιώσεων προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για το καινούργιο Range Rover Velar, ένα μοντέλο που τοποθετείται ανάμεσα στα Evoque και Sport.

Ένα μοναδικό Range Rover Velar από τη Lumma
Η πιο πρόσφατη εικαστική και σχεδιαστική παρέμβαση της εταιρείας βελτιώσεων παρουσιάζει το βρετανικό SUV να έχει μεγαλώσει  κατά 10 εκατοστά σε πλάτος, με σκοπό να μπορέσουν να χωρέσουν οι μεγαλύτερες ζάντες, με τις οποίες συνοδεύεται το συγκεκριμένο κιτ. Οι ειδικοί της Lumma έχουν σχεδιάσει ένα αποκλειστικό κιτ αμαξώματος για το πολυτελές μοντέλο, που περιλαμβάνει ένα νέο εμπρός προφυλακτήρα, με ενσωματωμένο σπόιλερ, καθώς και δύο εισαγωγές αέρα, τοποθετημένες επάνω από τα φτερά. Το Range Rover Velar της Lumma, το οποίο έχει κωδικό CLA GT, διαθέτει επίσης και αεροτομή οροφής που μειώνει την αεροδυναμική, όπως και ενσωματωμένο στην πίσω ποδιά διαχύτη, πλαισιωμένο από τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης.

range-rover-velar-lumma-tuning-3-chariatis-530

Την σπορ και δυναμική εμφάνιση του συγκεκριμένου Velar ενισχύει η χρήση carbon σε ορισμένες εξωτερικές λεπτομέρειες, όπως τα εμπρός φτερά, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών ή τα πλαϊνά πάνελ των θυρών, αλλά κυρίως τα τεραστίων διαστάσεων ελαστικά της Michelin (305/35) ή της Continental (305/30) στα οποία έχουν τοποθετηθεί ζάντες 22” και 23”. Συνεχίζοντας στο εσωτερικό, η Lummar έχει τοποθετήσει νέο σπορ τιμόνι, αλουμινένια πεντάλ, καθώς και πατάκια με το λογότυπό της.

Κλείσιμο
range-rover-velar-lumma-tuning-7-chariatis-640

 Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, δεν υπάρχουν αλλαγές, τουλάχιστον προς το παρόν, καθώς όπως ακούγεται η εταιρεία στο άμεσο μέλλον αναμένεται να παρουσιάσει νέα βελτιωτικά πακέτα για την γκάμα των κινητήρων, χωρίς να έχει προσδιορίσει ακριβή ημερομηνία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης