H Citroen ετοιμάζει νέο μεγάλο μοντέλο

H Citroen ετοιμάζει νέο μεγάλο μοντέλο

H Citroen θα παρουσιάσει μέσα στην επόμενη διετία ένα νέο σεντάν μοντέλο, το οποίο θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας της και θα αποτελέσει το νέο top δημιούργημα της γαλλικής μάρκας.

H Citroen ετοιμάζει νέο μεγάλο μοντέλο
Το νέο πολυτελές σεντάν ουσιαστικά θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη των Citroen C5
και
C6, χωρίς όμως να είναι και ο απευθείας διάδοχός τους. Το λανσάρισμά του με βάση τις δηλώσεις της Προέδρου της
Citroen
Κλείσιμο
, κας. Linda Jackson, θα γίνει στα τέλη του 2019-αρχές 2020. Σε ό,τι αφορά τώρα στην εξωτερική του εμφάνιση, η κυρία Jackson αποκάλυψε ότι αυτή θα βασιστεί πάνω στις πολύ μοντέρνες γραμμές του πρωτότυπου CXperience, το οποίο είχε παρουσιάσει η Citroen στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2016 και είχε κλέψει τις εντυπώσεις κοινού και δημοσιογράφων.

Στόχος της Citroen με το νέο αυτό μοντέλο είναι να έχει μια πλήρη γκάμα αυτοκινήτων και παρουσία σε όλες τις κατηγορίες (compact, μεσαία, μεγάλα, SUV), όμως η κύρια αγορά στην οποία θα απευθυνθεί είναι η Κίνα, εκεί όπου τα σεντάν αυτοκίνητα ιδίως της μεγάλης κατηγορίας απολαμβάνουν ένα αρκετά μεγάλο μερίδιο πωλήσεων.

CXperience 640b


Στα υπόλοιπα στοιχεία του, το νέο κορυφαίο γαλλικό σεντάν είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει κορυφαία άνεση στο εσωτερικό του, αλλά και στο δρόμο. Θα έχει επίσης τη νεότερη υδραυλική ανάρτηση Advanced Comfortτης μάρκας, ενώ θα φέρει και πολλά νέα συστήματα τεχνολογίας. Περισσότερα για αυτό θα γνωρίζουμε από την επόμενη χρονιά.

CXperience 640
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης