Προς πώληση το Subaru Legacy των Ari Vatanen & Richard Burns

Προς πώληση το Subaru Legacy των Ari Vatanen & Richard Burns

Ένα εργοστασιακό Subaru Legacy RS Gr.A με πλούσιο παλμαρέ, το οποίο έχουν οδηγήσει οι Ari Vatanen και Richerd Burns θα βρεθεί μεταξύ των εκθεμάτων δημοπρασίας κλασσικών αγωνιστικών αυτοκινήτων που θα πραγματοποιηθεί στη Μ. Βρετανία τον Φεβρουάριο.

Προς πώληση το Subaru Legacy των Ari Vatanen & Richard Burns
Πρόκειται για το αυτοκίνητο με το οποίο ο Ari Vatanen είχε προηγηθεί για κάποιο διάστημα στο Ράλι Ακρόπολις του 1993 ενώ δύο χρόνια αργότερα ο Richard Burns είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση στο αγώνα Bettega Memorial στην Ιταλία.

1993-subaru-legacy-rs-group-a-ex-prodrive-rally-car-for-sale45434harpi530

Το 2008 το αυτοκίνητο αγοράστηκε από την συλλογή του Richard Burns και ανατέθηκε στην εταιρία Autosportif Engineering που εξειδικεύεται στα αγωνιστικά Subaru να ανακατασκευάσει το αυτοκίνητο στην αρχική του μορφή. Η διαδικασία επιβλέφθηκε από τον πρώην τεχνικό της Prodrive, Ian Richardson και όλες οι εργασίες σε πλαίσιο, κινητήρα, κιβώτιο, μετάδοση και ανάρτηση έγιναν με βάση τις εργοστασιακές τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου. Η δημοπρασία στην οποία θα εκτεθεί το Subaru Legacy θα διεξαχθεί από τον οίκο Silverstone Auctions στις 25 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών αναμένεται πως το θρυλικό Subaru θα πιάσει μια τιμή μεταξύ 120.000 και 140.000 λιρών.

Κλείσιμο
1993-subaru-legacy-rs-group-a-ex-prodrive-rally-car-for-sale45434harpi640
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης