Η Ford Mustang Bullitt επιστρέφει!

Η Ford Mustang Bullitt επιστρέφει!

Οι φήμες για την δημιουργία της θρυλικής έκδοσης επιβεβαιώθηκαν καθώς η Ford παρουσίασε στην έκθεση του Ντιτρόιτ την σύγχρονη Mustang Bullitt.

Η Ford Mustang Bullitt επιστρέφει!
Η ειδική έκδοση βασίστηκε στην Mustang GT Premium Performance Package με τον αναβαθμισμένο V8 κινητήρα των 5.0 λίτρων να φθάνει τους 475 ίππους και τα 58,1 kg ροπής. Χαρακτηριστικό στοιχείο της είναι το χειροκίνητο κιβώτιο με τον επιλογέα να διαθέτει λαβή από λευκή μπάλα του μπιλιάρδου όπως στην αυθεντική Mustang που πρωταγωνίστησε στην ταινία Bullitt πριν 50 χρόνια.

2019-Mustang-Bullitt-5675433harpi530

Εκτός από την χαρακτηριστική σκούρα πράσινη απόχρωση η Mustang Bullitt θα προσφέρεται και σε μαύρο χρώμα ενώ στο εξωτερικό θα υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες από χρώμιο προκειμένου να δοθεί η vintage αισθητική. Από εκεί και πέρα ειδική μέριμνα έχει δοθεί για τον ήχο καθώς η Bullitt διαθέτει πιο ελεύθερη εισαγωγή αέρα αλλά και σύστημα με ανοιγόμενα κλαπέτα στην εξάτμιση. Ως έξτρα στο πλούσιο πακέτο εξοπλισμού που συνοδεύει τη Mustang Bullitt η Ford προσφέρει την ενεργητική ανάρτηση MagneRide, καθίσματα Recaro καθώς και ηλεκτρονικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Κλείσιμο
2019-Mustang-Bullitt-5675433harpi640
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης