Έτσι θα είναι το νέο Subaru WRX STI

Έτσι θα είναι το νέο Subaru WRX STI

Mε ένα νέο πρωτότυπο στην έκθεση βελτιώσεων του Τόκιο, η Subaru μας προϊδεάζει για τις σχεδιαστικές γραμμές που θα υιοθετήσει η επόμενη γενιά του κορυφαίου WRX STI.

Έτσι θα είναι το νέο Subaru WRX STI
Η ιαπωνική φίρμα ετοιμάζει το επόμενο WRX STI που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμα της. Το μοντέλο παραγωγής θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στα μέσα του έτους και σήμερα η Subaru μας δίνει μια μικρή γεύση για αυτό, μέσω του Viziv Performance STI Concept, που κλέβει τις εντυπώσεις στο Motor Show βελτιώσεων του Τόκιο. Το εν λόγω πρωτότυπο βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο Viziv Performance cοncept που είδαμε τον Οκτώβριο, όμως διαθέτει ακόμη πιο επιθετικά χαρακτηριστικά που παραπέμπουν τα σπορ γονίδια της φίρμας.

subaru-viziv-performance-sti-concept (3)

 Στο εμπρόσθιο μέρος ξεχωρίζουν τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα LED, ενώ η μεγάλη εισαγωγή για τον αέρα στο πάνω μέρος του καπό παραμένει και εδώ. Εντυπωσιακά σε όψη είναι τα σπόιλερ από ανθρακόνημα, οι μεγάλες ζάντες, αλλά και το τελείωμα του πίσω τμήματος της οροφής που θυμίζει κουπέ αυτοκίνητο. Επίσης, ο σπορ χαρακτήρας του 4θυρου αμαξώματος συμπληρώνεται από τον μεγάλο διαχύτη και την ψηλή αεροτομή που είναι φτιαγμένη από Carbon (προς το παρόν δεν έχει δημοσιευτεί κάποια εικόνα από το εσωτερικό του ιαπωνικού μοντέλου).

Κλείσιμο
subaru-viziv-performance-sti-concept (2)

 Τέλος, να σημειώσουμε πως, με βάση τις έως τώρα πληροφορίες, το hot τετρακίνητο sedan της Subaru ενδέχεται να αποκτήσει ένα υβριδικό σύστημα κίνησης (ο ηλεκτροκινητήρας θα κινεί τον πίσω άξονα) το οποίο θα συνδυάζεται με μια αναβαθμισμένη εκδοχή του 2,5άρι τούρμπο βενζινοκινητήρα που γνωρίζουμε.

subaru-viziv-performance-sti-concept (1)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης